ΑΝΤΑΡΣΥΑ Καρύστου: ''Καλωσορίζουμε''.... στην πόλη μας τον υφυπουργό των μνημόνιων της εξάρτησης και υποτέλειας
  •  
    Ο κ. Συμεών Κεδίκογλου θα τιμήσει με την παρουσία του τις εορταστικές εκδηλώσεις της Καρύστου προς τιμή του πολιούχου Αγ. Νικολάου.
    Καλωσορίζουμε λοιπόν τον κο υφυπουργό παιδείας. «Μεγάλη τιμή» για την μικρή μας πόλη.
    Τον βουλευτή που ψήφισε όλα τα μνημόνια, τους εφαρμοστικούς νόμους και είπε ναι σε όλα. Τον υπουργό της κυβέρνησης Σαμαρά –Βενιζέλου και του success story.


    Το success story τους, που δολοφονεί τον ελληνικό λαό , με πρόσφατο θήμα το δεκατριάχρονο κορίτσι στη Θεσσαλονίκη που πέθανε από μαγκάλι στον 21ο αιώνα.

    Που έφτασε την ανεργία στο 30% και στους νέους στο 60%.

    Της κυβέρνησης πού συνέχισε το έργο των προηγούμενων και φόρτωσε
    τον λαό ασήκωτα χαράτσια, φούσκωσε το δημόσιο χρέος στο 180% του ΑΕΠ, μείωσε τους φόρους στους φίλους της μεγαλοεργολάβους και εφοπλιστές και φόρτωσε απίστευτους φόρους τον απλό λαό.

    Που έδωσε εκατοντάδες δίς για την σωτηρία των τραπεζών εξαφανίζοντας τις κοινωνικές δαπάνες και σπέρνοντας παντού καταστροφή.

    Της κυβέρνησης ηθικού αυτουργού των χιλιάδων αυτοκτονιών και διαλυμένων ζωών.


    Του ξεπουλήματος του εθνικού πλούτου, της εμπορευματοποίησης και καταστροφής της δημόσιας υγείας και παιδείας.
    Της καταστολής και του αυταρχισμού. Κυβέρνησης που σε στενή συνεργασία με τρόικα ΕΕ και ΔΝΤ έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε αποικία χρέους, εξάρτησης και υποτέλειας στους διεθνείς τοκογλύφους και το μεγάλο κεφάλαιο. 
    Όπως καταλάβατε το καλωσόρισμα στην αρχή του κειμένου είναι ειρωνικό, ο κύριος αυτός θα έπρεπε να είναι ανεπιθύμητος στην πόλη μας γιατί και με την δική του ψήφο καταστρέφεται η ζωή μας , καταστρέφεται όλος ο ελληνικός λαός.

    Έχουμε πόλεμο, έχουμε κοινωνικό πόλεμο σε εξέλιξη. 
    Ας γίνει η οργή μας ποτάμι που θα τους πνίξει.

    Στο σκηνικό θανάτου μιας ολόκληρης κοινωνίας, να χαράξουμε έναν άλλο δρόμο, μια διαφορετική ζωή, χωρίς μνημόνια, χρέος, ευρώ και Ε.Ε.

    Να μην αφήσουμε κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα και νερό, να μην επιτρέψουμε τους πλειστηριασμούς, να προτάξουμε την αλληλεγγύη ,σαν όπλο μας κόντρα στο ρατσιστικό μίσος που χτυπάει τον διπλανό μας.
    Οργανωνόμαστε σε συλλογικότητες, συνδικάτα, πρωτοβουλίες σε γειτονιές, που να μην αφήνουν κανένα ανυπεράσπιστο.

     Η συλλογική αντίσταση είναι μονόδρομος!