Ευχαριστήριο γράμμα προς το Νοσοκομείο Καρύστου απο την νοσηλευόμενη Θεοδώρου Θεοδοσία.
  • Στις 9.9.13 οδηγήθηκα εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Καρύστου όπου και χρειάστηκε να υποβληθώ σε επέμβαση, μετά από τραυματισμό στο γόνατό μου.

    Η επιστολή αυτή αποτελεί ανάγκη έκφρασης της ικανοποίησής μου για τη σοβαρότητα των παρεχομένων υπηρεσιών εκ μέρους του Γενικού Νοσοκομείου Καρύστου, τόσο σε ιατρικό όσο και σε νοσηλευτικό επίπεδο.

    Η κατάρτιση, η συνέπεια, αλλά και η ανθρώπινη και ευγενική συμπεριφορά όλων, είχαν σαν αποτέλεσμα την άρτια αντιμετώπιση του προβλήματός μου, την πλήρη αποκατάσταση της υγείας μου και επί πλέον την αίσθηση σιγουριάς, ασφάλειας και αισιοδοξίας που ένοιωθα καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας μου, μεγάλο ζητούμενο για κάθε νοσηλευόμενο άτομο.

    Είναι πάρα πολύ σημαντική η ύπαρξη ενός τέτοιου οργανωμένου και συγκροτημένου φορέα παροχής υπηρεσιών υγείας που πρέπει να υποστηριχτεί και να ενισχυθεί από την κρατική πρωτοβουλία, γιατί δεν καλύπτει μόνο τις ανάγκες του πληθυσμού της Καρύστου αλλά και όλων των οικισμών της νότιας Εύβοιας.

    Ευχαριστώ τον ορθοπαιδικό χειρουργό και διευθυντή της ορθοπαιδικής κλινικής κ. Βόσσο για το σύνολο της ιατρικής του φροντίδας, τον διοικητή του Νοσοκομείου κ. Μίχα για το ενδιαφέρον και την προσήνειά του και όλο το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό για τις καλές του υπηρεσίες.

    Με εκτίμηση
    Η νοσηλευόμενη
    Θεοδώρου Θεοδοσία