Η Κατερίνα Λιακοπούλου νεα Αναπληρώτρια Διοικήτρια στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Καρύστου
  •  
    Νέες διοικήσεις σε νοσοκομεία ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας. Με βάση την εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης, με απόφαση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, ορίζονται οι κάτωθι διοικήσεις νοσοκομείων:

    5η ΥΠΕ

    Γενικό νοσοκομείο Θηβών - Βασδέκης Παναγιώτης - Αναπληρωτής διοικητής.

    ΓενΙκό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Καρύστου «ΔΙΟΚΛΕΙΟ» - Λιακοπούλου Αικατερίνη - Αναπληρώτρια Διοικήτρια.
    Η κα Λιακοπούλου τα τελευταία χρόνια υπηρέτησε σε διάφορες θέσεις στην 5η ΥΠΕ, Αναπληρωτής Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας και ως εσωτερική ελεγκτής στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας κ.α.


    Η Κατερίνα Λιακοπούλου είναι κόρη της γνωστής συνδικαλίστριας Χαρίκλειας Δάμτσια. Αποφοίτησε από το 9ο Γενικό Λύκειο και σπούδασε στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών. Συνέχισε σε μεταπτυχιακές σπουδές στην Διοίκηση και τα Οικονομικά της Υγείας στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ). Επίσης απέκτησε και μεταπτυχιακό στη Διεθνή Οικονομική και Χρηματοδοτική στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ). Φοίτησε στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Πατρών στο τμήμα Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών.
    Συμμετείχε σε πρόγραμμα εθελοντικής εργασίας, στη Λάρισα, με περιεχόμενο την κοινωνική προστασία και ανάπτυξη σε τρίτες χώρες. Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα, στην Αθήνα, σε εταιρεία Λογιστικής Υποστήριξης και Μηχανογράφησης των ΟΤΑ και ΝΠΔΔ.
    Ενώ στις εκλογές του 2009 ήταν υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα.