Επιστολή του Δημάρχου Καρύστου Ν. Μανώλη στον Υπουργό Υγείας για την αιφνίδια αντικατάσταση του αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Καρύστου
  •  

    Επιστολή στον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνη Γεωργιάδη έστειλε ο Δήμαρχος Καρύστου Νικόλαος Μανώλης
    με θέμα την αιφνίδια αντικατάσταση του αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Καρύστου κ. Αναστάσιου Μίχα. Συγκεκριμένα, η επιστολή αναφέρει:

    "Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
    Μόλις εχθές, πληροφορηθήκαμε την αιφνίδια αντικατάσταση του αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Καρύστου κ. Αναστάσιου Μίχα από την κα. Αικατερίνη Λιακοπούλου, απόφαση η οποία έχει δημιουργήσει τεράστια σύγχυση στην τοπική
    κοινωνία.



    Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο κ. Μίχας, θεωρείται από όλους μας επιτυχημένος καθώς προάσπισε τα συμφέροντα του Νοσοκομείου Καρύστου και εργάστηκε με αξιοζήλευτο ζήλο με αποτέλεσμα την βελτίωση των παροχών ιατρικής φροντίδας αλλά και την ικανή συνεργασία που είχε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

    Θεωρούμε ότι η απόφαση σας πρέπει να ανακληθεί και να δώσετε την ευκαιρία στον κ. Μίχα να συνεχίσει το έργο του το οποίο εκτελούσε με επιτυχία από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων του.

    Το αίτημα μας το οποίο δεν είναι μόνο της δημοτικής αρχής αλλά και όλων των τοπικών φορέων και κατοίκων του Δήμου Καρύστου, θα πρέπει να γίνει άμεσα αποδεκτό γιατί σε αντίθετη περίπτωση η τοπική κοινωνία θα αντιδράσει πιο δραστικά.

    Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειες σας."