Αθώος κρίθηκε ο Δήμαρχος Καρύστου κ. Ν. Μανώλης. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, υπήρχαν 3 πράξεις συκοφαντικής δυσφήμισης.
  •  
    Αθώος κρίθηκε ο Δήμαρχος Καρύστου κ. Νικόλαος Μανώλης μετά τη μήνυση του κ. Γεώργιου Τσολάκη. 

    Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, υπήρχαν 3 πράξεις συκοφαντικής δυσφήμισης. Για την πρώτη εξ’ αυτών, ο Δήμαρχος Καρύστου εκυρήχθη ομόφωνα, πανηγυρικά αθώος με την σύμφωνη γνώμη και της Εισαγγελέως διότι οι καταγγελίες αποδείχτηκαν αβάσιμες και ψευδείς. 

    Ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Μανώλης και ο συνήγορος υπεράσπισης του, κ. Δημήτριος Βενετής, με πληθώρα επιχειρημάτων, απέδειξαν ότι οι καταγγελίες του κ. Τσολάκη και των μαρτύρων, ήταν ψευδείς. 




    Περαιτέρω, για τις υπόλοιπες 2 πράξεις της δήθεν συκοφαντίας κατά τη μήνυση του κ. Τσολάκη, το δικαστήριο δέχτηκε τη μετατροπή των κατηγοριών από συκοφαντική δυσφήμιση σε απλή εξύβριση και έπαψε η ποινική δίωξη. Δηλαδή και για αυτές τις πράξεις οι οποίες φερόταν βάση της μηνύσεως του κ. Τσολάκη και βάσει των κατηγοριών, ότι είναι συκοφαντική δυσφήμιση, το δικαστήριο δέχτηκε ότι δεν ήταν συκοφαντική δυσφήμιση αλλά απλή εξύβριση. Κατά συνέπεια, δικαίωσε πλήρως το Δήμαρχο Καρύστου και κατ΄ ουσίαν, δέχτηκε ότι η μήνυση του κ. Τσολάκη, δεν ήταν αληθής και βάσιμη.

    Από την κατά πάντα αναληθή δήλωση του κ. Τσολάκη, προκύπτει για άλλη μια φορά το απύθμενο και συκοφαντικό μένος κατά του Δημάρχου Καρύστου και ότι ο φθόνος κατ’ αυτού, δεν έχει όρια. Επιχειρεί για άλλη μια φορά να παραπλανήσει τους συνδημότες μας χωρίς κανέναν φραγμό.

    Τονίζουμε για τελευταία φορά, ότι δεν θα ακολουθήσουμε τον κ. Τσολάκη στο πολιτικό του παραλήρημα.