Με μεγάλη επιτυχία το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αλιείας στο λιμάνι της Καρύστου με διοργανωτή τον Ναυτικό Όμιλο Καρύστου


  • 58 Αθλητές που ανήκουν στην δύναμη της ομοσπονδίας της Ε.Ο.Υ.Δ.Α από όλη την Ελλάδα ήρθαν στην πανέμορφη –φιλόξενη και ψαρευτική Κάρυστο και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στις 2 αγωνιστικές ημέρες του 3ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αλιείας με Φελλό το Σάββατο 15 Μαρτίου το βράδυ (18.00-24.00) και την Κυριακή το πρωί (06.00-13.00) 16 Μαρτίου 2014.


    Ο Ναυτικός Όμιλος Καρύστου κατόπιν εγκρίσεως της Ε.Ο.Υ.Δ.Α και με την συμπαράσταση του Δήμου Καρύστου ,κατά γενική ομολογία όλων, συνέβαλαν σε μια άρτια διοργάνωση.
    Η κ. Ρένα Βγενοπούλου, εκπρόσωπος και Έφορος Αλιείας της Ε.Ο.Υ.Δ.Α και σε συνεργασία με τον κ. Δρόσο Κωνσταντίνο (αντιπρ. Καρύστου- αντιπρ. Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού-Γραμματέα ΝΟΚ ) που ήταν για ακόμη μια φορά η ψυχή της διοργάνωσης και την βοήθεια όλων (αρχηγών-κριτών-αθλητών ) πρόσεξαν και την τελευταία λεπτομέρεια κατά την διάρκεια των αγώνων και της τελετής έναρξης.
    Η κ. Ρένα Βγενοπούλου Ο κ. Δρόσος Κωνσταντίνος

    Η τελετή έναρξης εφάμιλλη των παγκοσμίων πρωταθλημάτων ήταν πολύ εντυπωσιακή, με παρέλαση των αθλητών, με παρουσίαση τους, με την παραλαβή μεταλλίων και τον Εθνικό Ύμνο στο τέλος που τον τραγούδησαν όλοι οι παρευρισκόμενοι.

    Τις απονομές τις έκαναν, ο κ. Δημήτριος Νόβας (πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου), η κ. Μαρία Γάσπαρη (πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καρύστου-μέλος Δ.Σ Ο.Λ.Ν.Ε ), ο γιατρός κ. Αλέξανδρος Γιαννούλης, ο κ. Περικλής Ντάτσιος (πρόεδρος Ν.Ο.Κ)

    1ος ΑΓΩΝΑΣ

    1η ΘΕΣΗ : ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ
    2η ΘΕΣΗ : ΚΟΥΤΡΕΛΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ
    3η ΘΕΣΗ ΒΟΓΙΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΑΟΚ...

    Η κ. Μαρία Γάσπαρη (πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καρύστου-μέλος Δ.Σ Ο.Λ.Ν.Ε)

    2ος ΑΓΩΝΑΣ

    1η ΘΕΣΗ : ΣΩΦΡΟΝΙΑΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΤΩΝ
    2η ΘΕΣΗ : ΡΟΜΠΟΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ
    3η ΘΕΣΗ : ΛΟΥΛΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΟΚ...
    2ος ΑΓΩΝΑΣ
    1η ΘΕΣΗ : ΣΩΦΡΟΝΙΑΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΤΩΝ
    2η ΘΕΣΗ : ΡΟΜΠΟΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ
    3η ΘΕΣΗ : ΛΟΥΛΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΟΚ

    Ο κ. Δημήτριος Νόβας (πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καρύστου )

    Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητικής Αλιείας και ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ,θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά :


    1.- Όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος στους αγώνες ,τους αρχηγούς, τους συνοδούς, τους κριτές και σε όσους συνέβαλλαν και βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί στην Κάρυστο το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αλιείας με Φελλό από Λιμενικές Εγκαταστάσεις.
    2.-Τον Δήμο Καρύστου και όλως ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο κ. Νικόλαο Ι. Μανώλη για την στήριξη του στους αγώνες.
    3.-Το Λιμεναρχείο Καρύστου και τον διοικητή κ. Πολυχρονίου Γεώργιο για την βοήθεια του σχετικά με τις τράπεζες των αγώνων .
    4.-Το Νοσοκομείο Καρύστου και τον διοικητή κ. Αναστάσιο Μίχα για την ιατρική κάλυψη των αγώνων .
    5.-Τον Ο.Λ.Ν.Ε για την άψογη συνεργασία του.
    6.-Την εταιρεία ΣΙΜ Α.Ε ( κ. Σημαιοφορίδης) για την χορηγία της μαλάγρας για όλο το Πρωτάθλημα του 2014.
    7.- Το περιοδικό Boat & Fishing In Greece, των Καρυστινών Αντώνη Δρόσου και Γιώργου Πολυχρονίου, που είναι ο χορηγός επικοινωνίας σε όλους τους αγώνες της ομοσπονδίας.
    8.- Την Διεύθυνση Αλιείας της Περιφέρειας και την κα Μαριάνθη Λαυρεντάκη που εξέδωσε την άδεια τέλεσης των αγώνων.
    9.-Το τουριστικό γραφείο South Evia Tours του Νίκου Λαγώνικου για την δωρεάν διαμονή των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Καρύστου.

    ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΑΡΥΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ 3ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 6 -7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014