ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΟΒΑ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΣΠΥΡΟΥ ΠΛΑΤΥΜΕΣΗ

  • "Φίλες και Φίλοι που ζείτε στην Νότια Εύβοια γνωρίζεται όλοι πως ζούμε εξαιρετικά δύσκολες και κρίσιμες στιγμές τόσο σαν κοινωνία όσο και σαν άτομα.

    Σε αυτή τη δύσκολη χρονική , οικονομική και πολιτική συγκυρία αποτελεί χρέος κοινωνικής ευθύνης η συμμετοχή στα κοινωνικά δρώμενα.

    Έχοντας υπηρετήσει την τοπική αυτοδιοίκηση σε πιο ευνοϊκές συνθήκες δεν μπορώ και δεν μου επιτρέπεται να εγκαταλείψω το πλοίο της τοπικής αυτοδιοίκησης σε αυτό το ταξίδι που αντιμετωπίζει πρωτόγνωρες θαλασσοταραχές γιγαντιαία κύματα, επιβάλλεται να καταβάλω κάθε προσπάθεια για να αντιμετωπιστούν αυτές οι τεράστιες αντιξοότητες.

    Η κατάσταση είναι τέτοια που δεν χωράνε μεγάλα λόγια , φανταχτερές προεκλογικές υποσχέσεις και προσωπικοί σχεδιασμοί απαιτείται οργάνωση προσεκτική , στρατηγική , μέθοδος συγκεκριμένη και αρμονική συνεργασία.

    Φίλες και φίλοι, σας καλώ μέσω της υποψηφιότητάς μου με τον συνδυασμό ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ- ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ και επικεφαλής τον Λευτέρη Ραβιόλο να δώσουμε μαζί τις καθημερινές μάχες αυτή την κρίσιμη πενταετία για να μπορέσουμε να κερδίσουμε μαζί τον πόλεμο για ένα καλύτερο παρόν και να βάλουμε τις βάσεις μαζί για ένα ακόμη καλύτερο αύριο!"

    Με εκτίμηση,
    ΝΟΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ