Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Καρύστου: Σεμινάρια «Ασφάλειας και Υγιεινής Τροφίμων»
  •  
    Ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Καρύστου, σε συνεργασία με τον καθηγητή Μικροβιολογίας, Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων του Τ.Ε.Ι. Αθήνας κ. Δημήτρη Τυμπή, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, πραγματοποιεί Σεμινάρια με θεματολογία « Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων», σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Ε.Φ.Ε.Τ.


    Ο  Α’ κύκλος  των Σεμιναρίων αυτών θα γίνει την Δευτέρα 31 Μαρτίου και Τρίτη  1 Απριλίου 2014, στο ξενοδοχείο ‘’ΓΑΛΑΞΙΑΣ’’, στην Κάρυστο.

    Τον κύκλο αυτό θα παρακολουθήσει  ομάδα 26 ατόμων, σύμφωνα με τη σχετική έγκριση του Ε.Φ.Ε.Τ.\

     Προγραμματίζεται και Β’ κύκλος, ο οποίος προβλέπεται να πραγματοποιηθεί μετά την προβλεπόμενη  σχετική έγκριση από  τον Ε.Φ.Ε.Τ. , σε ένα μήνα περίπου.

    Καλούνται  όσοι  έμποροι ειδών διατροφής και επαγγελματίες  επισιτιστικών   καταστημάτων, ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια να δηλώσουν συμμετοχή στην κα Νόβα Ιωάννα τηλ. 2224022144    

    Το  Δ.Σ. του Συνδέσμου