Ρόδο Σφυρίδη: Διαπίστωση, διαμαρτυρία για την συμπεριφορά Ραβιόλου - Παπαλυμπέρη στα Στύρα
 •  

  ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΛΥΠΗ & ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΑΠΟΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΡΥΣΤΟΥ κ ΡΑΒΙΟΛΟΥ & κ ΠΑΠΑΛΥΜΠΕΡΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΥΡΕΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ.
          
  ΗΞΕΡΑΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΕ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΩΣ ΕΚΤΑΚΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ & ΤΩΝ ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ, ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ 8ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΑΛΥΠΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ.
          
  ΗΞΕΡΑΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΕ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2014, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΒΑΘΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΣΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ.
          
  ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΗΣ Δ.Ε. ΣΤΥΡΕΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝ ΟΨΗ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
          
  Ο ΤΟΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ & ΝΑ ΕΠΟΥΛΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΠΑΡΟΜΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ & ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ. 

  ΡΟΔΟΠΗ Ι. ΣΦΥΡΙΔΗ