Απάντηση Λευτέρη Ραβιολου στο Γιάννη Μανώλη
  •  




    Ο μικρός κύριος Μανώλης βγήκε από τον γυάλινο κόσμο που ζει και αποφάσισε να ασχοληθεί με την πραγματικότητα. 

    Μάλιστα τον έπιασε και ο καημός για τους προμηθευτές του δήμου που διοικεί ο πατέρας του.

    Υιοθετώντας την ποιο άθλια πρακτική ο μικρός γκεμπελίσκος χρησιμοποιεί την αγανάκτηση των πολιτών που ο πατέρας του δημιούργησε για προεκλογικά παιχνιδάκια. Είναι κρίμα ένα νέο παιδί και μορφωμένο να προσπαθεί να καλύψει τους αμέτρητους ατυχείς χειρισμούς του πατέρα του.

    Είναι κρίμα επίσης ένας πατέρας να κρύβεται πίσω από το παιδί του. 

    Είναι η τελευταία φορά που απαντώ στο μικρό Μανώλη όχι για κάποιον άλλο λόγο αλλά γιατί και εγώ σαν πατέρας δυο κοριτσιών θέλω να τον προστατέψω. 

    ΥΓ. Για να μην θεωρηθεί ότι δεν απαντώ παραθέτω αυτούσιο το απόσπασμα της ομιλίας μου από την Παρασκευή που αναφέρομαι στους προμηθευτές :

    «Ποτέ στη δημοτική ιστορία του τόπου μας δήμαρχος δεν έφερε σε τέτοιο σημείο τους δημότες του. Ο δήμαρχος κόπτεται τώρα, 1 μήνα πριν τις εκλογές, για τις πληρωμές των προμηθευτών, δεν τον ενδιαφέρει η ποιότητα ζωής των προμηθευτών, τον ενδιαφέρει η ψήφος των προμηθευτών»


    ΥΓ 2. Καλώ το δήμαρχο να συγκαλέσει δημοτικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα τη πληρωμή των προμηθευτών ώστε να αποδείξει στη πράξη ότι αυτό είναι το μόνο που τον νοιάζει. Αν δε το κάνει θα είναι ένας απλός πολιτικός παλιάς κοπής!

    Με εκτίμηση,
    Λευτέρης Ραβιόλος
    Αρχηγός μείζονος αντιπολίτευσης
    Δήμου Καρύστου