Επιστολή-απάντηση του Αλέκου Αλούκου στην ανακοίνωση του "Αλλιώς!
  • http://2.bp.blogspot.com/-01LB4S1HCXo/U2p3YkzzJuI/AAAAAAAA38c/tAxdCSve2WY/s1600/2014-05-07_211122.jpg 
    Αγαπητοί μου συμπολίτες , 
    Ύστερα από 28 χρόνια ενασχόλησης με όλες τις μορφές της Αυτοδιοίκησης, και 12 χρόνια που έχω αποχωρήσει από Δήμαρχος, αποφάσισα μετά από πρόσκληση του Υποψηφίου Δημάρχου Καρύστου κ. Ραβιόλου αλλά κυρίως μετά την διαρκή επιμονή πολλών από εσάς, να συμμετάσχω στις εκλογές, προσφέροντας τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου, ώστε με το Δήμαρχο και όλους τους συνεργάτες, να βάλουμε ένα τέλος στη στασιμότητα και την υποβάθμιση του τόπου μας. 

    Όμως φαίνεται ότι αυτό δεν αρέσει και δεν εξυπηρετεί τους στόχους που έχουν οι παρατάξεις του απερχόμενου

    Δημάρχου κ. Μανώλη, αλλά κυρίως (και αυτό είναι πράγματι περίεργο) του κ. Παπαλυμπέρη. 

    Και αυτό το αναφέρω γιατί είναι απορίας άξιον ότι τα μέλη της παράταξης «Αλλιώς» και ο επικεφαλής της, ΔΕΝ αναφέρονται καθόλου στα προβλήματα που έχουν συσσωρευθεί από την εγκατάλειψη της απερχόμενης διοίκησης Μανώλη, ΔΕΝ κρίνουν τις μεθοδεύσεις και τις πελατειακές αποφάσεις της τελευταίας στιγμής , και κυρίως ΔΕΝ προτείνουν λύσεις για την έξοδο από το αδιέξοδο. 

    Γιατί άραγε ; 

    Αφού λοιπόν φαίνεται πως δεν τους βολεύει η υποψηφιότητα Αλούκου, λειτούργησαν ως τυμβωρύχοι και αρουραίοι και ανέσυραν από το διαδίκτυο δημοσιεύματα , πού ανάγονται σε 2 χρόνια πρίν και που αναφέρονται σε 105 πρώην και εν ενεργεία Δημάρχους, στους οποίους κατά το δημοσίευμα τότε , θα γινόταν διαχειριστικός έλεγχος από το ΣΔΟΕ. 

    Στο δημοσίευμα αυτό, το οποίο ήταν προιόν υποκλοπής από τις υπηρεσίες του ΣΔΟΕ και ήταν υλικό από ανώνυμες καταγγελίες (ήταν βλέπετε η εποχή της άκρατης σκανδαλολογίας ), αναφερόταν και το όνομά μου, όπως και τα ονόματα του πρ. περιφερειάρχη και τώρα υποψ. Δημάρχου Κύμης Αλιβερίου κ. Μπουραντά, του πρ. υπουργού και Δημάρχου Αθηναίων αλλά και τώρα υποψ. Δημάρχου κ. Κακλαμάνη, του Δημάρχου και τώρα υποψ. Δημάρχου Αμαρουσίου και προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Πατούλη, του πρώην και νυν Δημάρχου Νέας Μάκρης και Μαραθώνα κ. Λουίζου, του επί 20 χρόνια Δημάρχου Καλυβίων Αττικής και υψηλόβαθμου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ κ.Φιλίππου και πολλών άλλων συναδέλφων δημάρχων και περιφερειαρχών , και δεν είχε καμία σχέση με πρώην υπουργούς κ.λ.π., ανεξάρτητα αν κάποια site το εμφάνισαν για προφανείς λόγους έτσι. 

    Οι ψιθυριστές λοιπόν του τόπου μας, που φαίνεται ότι δεν έμαθαν ποτέ να ζούν στο φώς ,και δεν προβληματίστηκαν ποτέ γιατί ο τόπος μας και η χώρα μας δεν μπορεί να πάει μπροστά (μπορεί και να μην το θέλουν), λασπολογούν το όνομά μου, ως δήθεν κριτές της αρετής και της εντιμότητας, χωρίς ίχνος ντροπής και σοβαρότητας, χωρίς να γνωρίζουν και χωρίς να σκεφτούν ότι οι όποιοι έλεγχοι ήθελε να κάνει το ΣΔΟΕ για όλους αυτούς τους Δημάρχους , και όχι μόνο, έστω και εάν προέρχονταν από ανώνυμες καταγγελίες , είναι επιβεβλημένοι και έπρεπε οπωσδήποτε να γίνουν , όπως για κάθε πολίτη, πολλώ δε μάλλον για όσους ασκούν δημόσιο λειτούργημα. Και οι έλεγχοι έγιναν. 

    Τι το περίεργο λοιπόν από αυτή τη διαδικασία; Και τι απεδείχθη από τον έλεγχο; ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ. 

    Προς τι λοιπόν αυτή η λασπολογία και μάλιστα για ένα θέμα που είχε πλήρη δημοσιότητα τότε; (Δημοσιεύτηκε στο Κυριακάτικο ΕΘΝΟΣ). 

    Αλλά οι συκοφάντες από όπου και αν προέρχονται είναι ΙΔΙΟΙ, με τις ίδιες νοοτροπίες τις ίδιες πρακτικές και μεθοδεύσεις. 

    Τους προκαλώ λοιπόν, όποιοι και αν είναι, αν έχουν να με κατηγορήσουν για κάτι να το κάνουν επώνυμα, για να υποστούν και τις συνέπειες του Νόμου. 

    Τέλος θέλω να δηλώσω ότι τιμώ τους ανθρώπους που αγωνίζονται για την Τ.Α. 

    Θα είμαι όμως αμείλικτος για τους συκοφάντες και τους λασπολόγους οι οποίοι με τέτοιες πράξεις θέλουν να κρύψουν τα δικά τους προβλήματα και το φόβο τους για την αποκάλυψή τους. 

    Με την ευκαιρία αυτή καλώ όλους τους πολίτες να δηλώσουν έμπρακτα με την ψήφο τους την αποστροφή τους στα φαινόμενα αυτά, και να 

    καταδικάσουν με τον ποιο κατηγορηματικό τρόπο τις ύποπτες μεθοδεύσεις, και τις περίεργες συμμαχίες. 

    Όλοι μας, αλλά και εγώ προσωπικά έχουμε αποφασίσει να βάλουμε τέρμα στη στασιμότητα, την κακομοιριά και την υποκρισία!!! 

    Να είστε βέβαιοι ότι η νίκη στις 18 θα είναι δική μας. 


    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΛΟΥΚΟΣ 
    Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος 
    Με Υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Λευτέρη Ραβιόλο