Απάντηση Ζάχου Λέκα στον Νίκο Μανώλη
  •  

     
     
    Ο Κ.Μανώλης έχει επιδοθεί σε παραλήρηλα ψεύτικων και καόβουλων κατηγοριών εναντίον μου για να καλύψει την παντελή απραξία του.
    Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 14-3-2014 του είπα ότι τα όσα ισχυρίζεται για τον Πρώην Δήμο Στυρέων κατά το χρονικό διάστημα που ήμουν Δήμαρχος είναι τελείως ψευδή και κακοήθη και προς απόδειξη των λεγομένων μου κατέθεσα στα πρακτικά τα σχετικά στοιχεία παο τα οποία αποδυκνείεται ότι οι οφειλές του Δήμου στις 31-1-2-2006 ανήρχοντο σε 345.000 ευρώ, και ότι υπήρχαν αντίστοιχες απαιτήσεις του Δήμου που ακαλύπτον πλήρως τις υποχρεώσεις.

    Εξ άλλου από γραπτή δήλωση της κ.Μούτσου προς την νυν Αντιδήμαρχο κ.Τζαβάρα προκύπτει ότι οι ανωτέρω οφειλές είχαν εξοφληθεί πλήρως.

    Τα ισχυριζόμενα από τον κ.Μανώλη ότι υπήρχαν εκρεμότητες και απαιτήσεις για τα αναπτυξιακά έργα του Δήμυο όπως:

    α. ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΕΩΣ ΝΕΩΝ ΣΤΥΡΩΝ
    Β. ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΕΩΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΛΜΥΡΟΠΟΤΑΜΟΥ και ΣΧΟΑΠ,
    είναι απολύτως ψευδή και ανυπόστατα διότι αφ΄ενός ο κ.Μανώλης κατά την διάρκεια της Δημαρχίας του δεν κατέβαλε για τα πάρα πάνω ούτε ένα ευρώ, αφ¨ετέρου όταν προκηρύχθηκαν οι Δημόσιοι Μειοδοτικοί Διαγωνισμοί για τις μελέτες αυτών των αναπτυξιακών έργων υπήρχαν από το πρόγραμμα Ε.Π.Τ.Α. οι αντίστοιχες πιστώσεις.

    Θα ήταν εγκληματική παράλειψη εκ μέρους μου εαν δεν είχαν προγραμματισθεί και δημοπρατηθεί αυτά τα έργα, με την ολοκλήρωση των οποίων θα αλλάξει η μορφή του τόπου μας και θα δημιουργηθεί ένα απέραντο εργατάξιο.

    Δυστυχώς, ο απερχόμενος Δήμαρχος δεν έκανε απολύτως τίποτα για την ολοκλήρωση των πιο πάνω έργων και για να δικαιολογήσει την αδιαφορία του και την απραξία του εκτοξεύει ψεύδη.

    Καθ όλη την διάρκεια της Δημαρχίας του κατεφέρετο κατά της πρώην Δημάρχου κ.Μούτσου, ότι του άφησε πάρα πολλά χρέη , για να δικαιλογήσει και πάλι την απραξία του, μέχρι σήμερα όμως τίποτα το συγκεκριμένο δεν έχερι δημοσιοποιηθεί για τα χρέη της κ.Μούτσου και κατηγορεί εμένα διότι γνωρίζει την αποδοχή που έχω στους Δημότες των Στύρων και αυτό τον φοβίζει.