Νίκος Μανώλης - Συγχαρητήρια στον νεοεκλεγέντα δήμαρχο, κ.Λευτέρη Ραβιόλο
  •  

     

     
    Με την παρούσα επιστολή θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον νεοεκλεγέντα δήμαρχο, κ. Ελευθέριο Ραβιόλο και να του ευχηθώ να συνεχίσει την δημιουργική πορεία στον δήμο Καρύστου, τον οποίο έχουμε ήδη βάλει σε αναπτυξιακή τροχιά. 


    Θα είμαι δίπλα του στις όποιες θετικές πρωτοβουλίες και θα είμαι απέναντι του στις όποιες δυστοκίες, καθώς και σε όποιες ενέργειες βάζουν σε κίνδυνο το συμφέρον των πολλών και του τόπου μας. Σε κάθε περίπτωση θα είμαι παρόν σε όλα τα δημοτικά συμβούλια, γιατί δεν θέλω να κάνω στην νέα δημοτική αρχή αυτά που έκαναν σε εμένα ως αντιπολίτευση. 

     

    Και διότι θεωρώ ότι πρέπει να τιμήσουμε την ψήφο των συμπολιτών μας και να αντιπροσωπεύσουμε με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα του δήμου μας.

    Επί 20 συναπτά έτη οι συνδημότες μου με τίμησαν και τους τίμησα. Μαζί δώσαμε μάχες για να υπερασπιστούμε το δημόσιο συμφέρον και το κοινό καλό. 

    Ήμασταν παρόντες σε όλους τους σημαντικούς αγώνες για να αποτρέψουμε καταστροφικά για την περιοχή μας σχέδια, για να διεκδικήσουμε αναγκαία έργα και να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες υποδομές. Σε αυτόν τον κόσμο - που τον πίστεψα και με πίστεψε, τον εμπιστεύτηκα και με εμπιστεύτηκε – οφείλω τα πάντα. 

    Για όλους αυτούς, είτε με ψήφισαν είτε όχι, θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις να βρίσκομαι δίπλα τους, στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Να τους υπερασπίζομαι και να τους στηρίζω. Θα είμαι πάντα παρόν για όλες και για όλους. Το τηλέφωνο και η πόρτα μου θα συνεχίσουν να είναι ανοιχτά 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο. 

    Ήδη από σήμερα βρίσκομαι στο γραφείο μου και προσπαθώ να λύσω προβλήματα. Μέχρι και την τελευταία ημέρα που θα παραδώσω την σκυτάλη, θα συνεχίσω να δουλεύω ακούραστα. Θα συνεχίσω να τρέχω και να αγωνίζομαι για την περιοχή μας. Το έργο μας συνεχίζεται και η δουλειά που έχουμε να κάνουμε είναι μεγάλη. 

    Κλείνοντας θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλες και όλους τους συνεργάτες, που πίστεψαν στην προσπάθεια, εκτίμησαν το έργο και με ακολούθησαν αβίαστα. Δώσαμε έναν έντιμο και καθαρό αγώνα. Κοιτάξαμε τον κόσμο στα μάτια και είπαμε την αλήθεια. Δεν τάξαμε, δεν εξαγοράσαμε συνειδήσεις, δεν εκβιάσαμε πρόσωπα και καταστάσεις. 

    Για αυτό θέλω να έχετε το κεφάλι ψηλά! Όπως τονίζω, συχνά, “οι ηγέτες ούτε εκβιάζουν ούτε εκβιάζονται”. Ωστόσο, η εντολή των συνδημοτών μας είναι καθαρή και οφείλουμε να την σεβαστούμε. 

    Τέλος, θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω όλες και όλους τους υπαλλήλους του δήμου Καρύστου. Τα τελευταία 3,5 χρόνια πετύχαμε πολλά και η συνεισφορά τους σε αυτή την προσπάθεια είναι ανεκτίμητη. 


    Με εκτίμηση, 


    Νίκος Μανώλης
    Ο δικός σας δήμαρχος!