Σοφία Τσολάκη - Καλώ τους νέους της περιοχής μας να γίνουν το πλειοψηφικό κοινωνικό ρεύμα ανατροπής για μια Στερεά της Προόδου και μια Εύβοια της Προκοπής
  •  

     
     
    Φίλες και φίλοι,
    Τώρα που λίγο καταλάγιασε ο θόρυβος από τα αποτελέσματα του Α’ γύρου Αυτοδιοικητικών εκλογών, θέλω να σας απευθύνω, μέσα από την καρδιά μου, ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη στην παράταξή μας και σε μένα προσωπικά.

    Στρατεύτηκα στον συνδυασμό «Η Στερεά σε νέα τροχιά» στο πλευρό του Βαγγέλη Αποστόλου με σκοπό να συμβάλλω στην προσπάθεια για μια περιφέρεια της ανάπτυξης, της αλληλεγγύης, της παραγωγικής ανασυγκρότησης, της μείωσης της ανεργίας των νέων.

     
    Ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα και μια άνιση μάχη καθώς είχαμε να παλέψουμε με το συνασπισμό δυο σκληρών κομματικών μηχανισμών και συστήματα χρόνια ριζωμένα και παγιωμένα στην περιοχή. 

    Είχαμε όμως την στήριξη των απλών ανθρώπων, των ανθρώπων που ελπίζουν και προσδοκούν καλύτερες μέρες, με πρόοδο και δημοκρατία. 

    Εσείς ,οι απλοί άνθρωποι, αυθόρμητα και ακηδεμόνευτα, με κατατάξατε στην πρώτη σειρά του αγώνα για την τελική νίκη που Μαζί θα φέρουμε την Κυριακή 25 Μαΐου. 

     
    Θέλω να απευθύνω πρόσκληση αγώνα σε όλους εσάς που μας εμπιστευτήκατε την πρώτη Κυριακή, αλλά και όλους τους συμπολίτες μας που βιώνουν τη σκληρή πολιτική των κυβερνήσεων της λιτότητας και αναζητούν δημοκρατική έξοδο από τον ασφυκτικό της κλοιό!

    Καλώ τους νέους της περιοχής μας να γίνουν το πλειοψηφικό κοινωνικό ρεύμα ανατροπής για μια Στερεά της Προόδου και μια Εύβοια της Προκοπής. 


    Η νίκη βρίσκεται στα χέρια μας!