Ξεκίνησαν οι εκβιαστικές επιστολές του ΚΕΑΟ
  • Κλίκ για να δείτε τι ξεκίνησε να στέλνει το ΚΕΑΟ  στον κοσμάκη
    Ξεκίνησαν οι εκβιαστικές επιστολές του ΚΕΑΟ εναντίον όσων έχουν οφειλές στα ασφαλιστικά τους ταμεία.

    Να υπενθυμίσω ότι το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (
    ΚΕΑΟ)  συστάθηκε προκειμένου να ασκεί ψυχολογική και νομική βία (φυλάκιση, κατασχέσεις) εναντίον εκείνων που λόγω της οικονομικής κρίσης δεν μπορούν να εξοφλήσουν τα υπέρογκα ποσά που  τους χρεώνουν ως ασφάλιστρα τα ασφαλιστικά τους ταμεία.   
     
     
    Σημειώστε ότι η αυτασφάλιση είναι «υποχρεωτική»  (με το ζόρι) και τα ποσά καθορίζονται με το «έτσι θέλω» από τους ασφαλιστικούς φορείς. Αυτό καθιστά παράνομους όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν τις εισφορές.  Κατ’ αυτόν τον τρόπο τα ασφαλιστικά ταμεία έχουν στραφεί πλέον εναντίον των ασφαλισμένων τους.  Έτσι σήμερα ο υποχρεωμένος σε αυτασφάλιση επαγγελματίας, αγρότης κλπ, βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη λες και είναι κακοποιός, και κινδυνεύει να φυλακιστεί ή να χάσει την περιουσία του, από εκείνον ακριβώς τον οργανισμό που κάποτε δημιουργήθηκε για να του παρέχει κάποια ασφάλεια.  Διαστροφή !

    Να θυμάστε ότι τα χρήματα που μέχρι σήμερα πληρώσαμε στα ασφαλιστικά μας ταμεία, εκλάπησαν από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, και πλέον δεν χρωστάμε εμείς στα ταμεία μας αλλά εκείνα σε εμάς.  Σκοπός της τυραννικής εξουσίας είναι να στύψει οικονομικά τους υποχρεωμένους (με το έτσι θέλω) σε αυτασφάλιση,  και αφού τους στραγγίσει, μετά θα ανακοινώσει την πτώχευση των ταμείων. Δηλαδή σήμερα πληρώνεις και αύριο δεν θα υπάρχει ταμείο.  Μας κλέβουν κανονικά και «νόμιμα», με πρόφαση την «απόφαση» για την υποχρεωτική ασφάλιση, για το καλό μας φυσικά …

    Είναι ευνόητο ότι δεν μπορεί κανείς να πολεμήσει αυτό το θηρίο μόνος του, αλλά όλοι μαζί μπορούμε.  Όσοι έχουν προβλήματα με τον ΟΑΕΕ – ΤΕΒΕ μπορούν να ενημερωθούν για τις κινήσεις που ετοιμάζουν οι «Ανασφάλιστοι του ΟΑΕΕ»  και να έρθουν μαζί μας. 


    Εμείς έχουμε ήδη ξεκινήσει, εσύ που είσαι; Τι περιμένεις, τις κατασχέσεις ή την φυλάκιση;