Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Καρύστου: Βʼ κύκλος των Σεμιναρίων «Ασφάλειας & Υγιεινής Τροφίμων»
  •  

     
     
    Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Τουρισμού Καρύστου, σε συνεργασία με τον καθηγητή Μικροβιολογίας, Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων του Τ.Ε.Ι. Αθήνας κ. Δημήτρη Τυμπή, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, συνεχίζει την πραγματοποίηση Σεμιναρίων με θεματολογία « Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων», σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Ε.Φ.Ε.Τ.

     
    Ο Β’ κύκλος των Σεμιναρίων αυτών θα γίνει την Δευτέρα 16 και Τρίτη 17 Ιουνίου 2014, στο ξενοδοχείο ‘’ΓΑΛΑΞΙΑΣ’’, στην Κάρυστο.

    Τον κύκλο αυτό θα παρακολουθήσει ομάδα 22 ατόμων, σύμφωνα με τη σχετική έγκριση του Ε.Φ.Ε.Τ.

    Με την ευκαιρία αυτή ενημερώνουμε όσους παρακολούθησαν τον Α΄ κύκλο των Σεμιναρίων, ότι μετά από σχετικές ενέργειες, τόσο του Συνδέσμου όσο και του καθηγητή κ. Δ. Τυμπή, προς τον Ε.Φ.Ε.Τ., η προβλεπόμενη αξιολόγηση για την πιστοποίηση και τη χορήγηση της επίσημης Βεβαίωσης, θα πραγματοποιηθεί τελικά στην Κάρυστο, αντί της Χαλκίδας όπου αρχικά είχε προγραμματιστεί από τον Ε.Φ.Ε.Τ.

    Η ημερομηνία της αξιολόγησης αυτής θα ανακοινωθεί από τον Ε.Φ.Ε.Τ., μετά την ολοκλήρωση και του Β’ κύκλου των Σεμιναρίων. 

    (πληροφορίες σχετικά με τα σεμινάρια ΝΟΒΑ ΓΙΑΝΝΑ.τηλ.2224022144)