Ανακοίνωση του Αλέξανδρου Αλούκου για την σημερινή ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου
  •  
    Ανακοίνωση του Αλέξανδρου Αλούκου για την σημερινή ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, και τους λόγους για την μη συμμέτοχη του στο νέο  Δημοτικό Συμβουλίου του Δήμου Καρύστου

    ''Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι , Δημότες του Δήμου Καρύστου και ιδιαίτερα του πρ. Δήμου Στυρέων, Θέλω να σας ενημερώσω ότι μετά τη θριαμβευτική νίκη του Συνδυασμού μας και του Δημάρχου μας κ. Ραβιόλου στις εκλογές της 18ης Μαίου 2014, αλλά και της εκλογής μου ως Δημοτικού Συμβούλου , δεν θα συμμετάσχω, δυστυχώς, στην ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου , το Σάββατο 30 Αυγούστου 2014.

    Διότι το Πρωτοδικείο Χαλκίδας, που είναι αρμόδιο για την επικύρωση των εκλογικών αποτελεσμάτων , με παιδαριώδη και πρωτοφανή  αριθμητικά λάθη, επιπέδου Δημοτικού Σχολείου, δεν με συμπεριέλαβε, ως είχε υποχρέωση, στους τακτικούς Δημοτικούς Συμβούλους  ΣΤΥΡΕΩΝ .
    ΑΓΝΟΗΣΕ την εντολή σας, που με 53% στην περιφέρεια ΣΤΥΡΕΩΝ, στείλατε 3 δημοτικούς συμβούλους  της παράταξής μας , να σας εκπροσωπήσουν στο Δημοτικό Συμβούλιο, και ΑΝΕΤΡΕΨΕ τη βούλησή σας.

    Επίσης, λόγω του ίδιου λάθους, δεν συμπεριέλαβε, ως είχε υποχρέωση, στους τακτικούς Δημοτικούς Συμβούλους ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ τον κ. Παλαμίδη Γεώργιο, του συνδυασμού του κ. Μανώλη.

    Δύο μόλις ημέρες μετά τις εκλογές, ήταν αρκετές για να γνωρίσει ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ, και όλα τα μέσα ενημέρωσης,  τα ποσοστά των παρατάξεων και τα ονόματα των δημοτικών συμβούλων, όλων των παρατάξεων, που εξελέγησαν. Εκτός βεβαίως από το  Πρωτοδικείου Χαλκίδας.

    Και σήμερα, ΟΛΟΙ, γνωρίζουν με βεβαιότητα, το αριθμητικό λάθος του Πρωτοδικείου, και περιμένουμε τη διόρθωση.  
    Όλο τον Αύγουστο, υποβλήθηκα σε απίστευτη ταλαιπωρία, με συνεχείς παραστάσεις, αιτήσεις διόρθωσης, ενστάσεις, πολλαπλά έξοδα, και συνεχή ταξίδια στη Χαλκίδα.  

    Όμως το Πρωτοδικείο αρνήθηκε να διορθώσει το δικό του λάθος , όπως είχε υποχρέωση, και μας παρέπεμψε  στο Διοικητικό Πρωτοδικείο, δηλαδή σε δικαστήριο, για να αποφασίσει, όχι κάτι νομικό, αλλά άκουσον – άκουσον, ότι είναι λάθος μία διαίρεση.

    Στις 28 Αυγούστου έγινε η συνεδρίαση του Δικαστηρίου και αναμένουμε την οριστική απόφαση , η οποία είναι απολύτως βέβαιο ότι θα αποκαταστήσει την ορθότητα της επικύρωσης των αποτελεσμάτων, και θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους.
    Θέλω να διαβεβαιώσω τις φίλες και τους φίλους δημότες, ότι παρά τα όποια απρόσμενα προβλήματα, κρατώ ζωντανό το όραμά μας για την αναμόρφωση των πόλεών μας, την αναβάθμιση των υπηρεσιών και τη λύση των προβλημάτων που έχουν υποβαθμίσει τον τόπο μας.

                                                                                      Αλέξανδρος Αλούκος
                                                                     Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Καρύστου

                                                                                  τ. Δήμαρχος Αλίμου Αττικής