Πρόσληψη 3 ακόμη Ιατρών ειδικοτήτων στο Νοσοκομείο Καρύστου
  • Σήμερα περατώθηκε η διαδικασία κρίσης και πρόσληψης 3 ακόμη Ιατρών ειδικοτήτων, με μόνιμη και αποκλειστική απασχόληση, για το Νοσοκομείο της Καρύστου. Προσλαμβάνονται ένας Ορθοπαιδικός , ένας Γενικός Χειρουργός και μία Γενική Ιατρός.
    Επισημαίνουμε ότι βασικό αίτημα της ΕΙΝΝΕΥΒ ήταν και παραμένει η πρόσληψη και η πλήρωση όλων των κενών οργανικών θέσεων με μόνιμη και σταθερή εργασία σε όλα τα Νοσοκομεία και ΚΥ του Νομού μας.

    Η πρόσληψη μετά από κρίση των ανωτέρω Ιατρών αποτελεί ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση σε πείσμα των καιρών και σε αντίθεση με την γενικότερη κεντρική πολιτική Υγείας των τελευταίων χρόνων.

    Τα αποτελέσματα της οργανωμένης και τεκμηριωμένης συνδικαλιστικής δράσης της ΕΙΝΝΕΥΒ αρχίζουν να δίνουν καρπούς παρ΄όλη την ανηλεή και άδικη κριτική που δεχόμαστε από γνωστούς πολιτικούς ταγούς ,που το μόνο που τους νοιάζει είναι η λασπολογία και τα εύκολα λόγια, εμείς προχωράμε με σταθερά βήματα μπροστά διεκδικώντας αγωνιστικά και τεκμηριωμένα τα δίκαια των Νοσοκομειακών Ιατρών με τον Ευβοϊκό Λαό σύμμαχο στο πλάϊ μας.

    Βαδίζουμε σταθερά στο δρόμο για ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Συνεχίζουμε...

    ΑΝΤΩΝΙΟΣ -ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣ/ΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΟΡΘ/ΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ Γ.Ν.ΧΑΛΚΙΔΑΣ