Περιοδεία Μαρκόπουλου στην περιοχή της Καρυστίας
  •  
    Όπως ήταν φυσικό, θερμή ήταν η υποδοχή του Κώστα Μαρκόπουλου στη περιοχή της Καρυστίας, αφού αυτός είναι ο τόπος καταγωγής του.
    Ιδιαίτερα αγαπητός στην Καρυστία ο γιατρός είδε κατοίκους του Αλμυροπόταμου στο μαγαζί του Γιώργου Γεωργίου, «Μουριές».
     
    Εκεί συναντήθηκε και με τον πρώην δήμαρχο Καρύστου Νίκο Μανώλη ο οποίος συνόδεψε τον υποψήφιο βουλευτή σε όλη την περιοδεία του στην Καρυστία, δηλώνοντας  εμπράκτως την υποστήριξη του στον Κώστα Μαρκόπουλο.

    Στα Στύρα συζήτησε με στελέχη, μεταξύ των οποίων ο πρώην δήμαρχος Στυρέων Ζαχαρίας Λέκκας και ο πρώην πρόεδρος της κοινότητας Γιάννης Δρακόγιαννης. Στο Μαρμάρι συναντήθηκε με όλα τα στελέχη του συνδυασμού του Νίκου Μανώλη μεταξύ των οποίων ο Γιώργος Οικονόμου πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και ο αντιδήμαρχος Νίκος Μανώλης.
     
    Στην Κάρυστο μίλησε στο καφέ ΑΛΕΑ σε πολίτες και στελέχη της παράταξης. Εκεί παραβρέθηκαν και οι προσωπικοί φίλοι του υποψήφιου βουλευτή, Σπύρος Πλατυμέσης πρώην δήμαρχος Καρύστου και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ζάχος Χατζηνικολής.
     
    Όλοι δήλωσαν την υποστήριξη τους στον αγώνα του Κώστα Μαρκόπουλου για επανεκλογή αναγνωρίζοντας την αγάπη του και τη βοήθεια του στην περιοχή.  
     
    Σύσκεψη για τα προβλήματα της Καρυστίας
    Ο Κώστας Μαρκόπουλος κατά την περιοδεία του στην περιοχή της Καρυστίας δεν παρέλειψε να συναντηθεί με τον Δήμαρχο Λευτέρη Ραβιόλο για να συζητήσουν τα προβλήματα της περιοχής και να δρομολογήσουν λύσεις.
     
    Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλκιβιάδης Βόσσος και η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Καρύστου Μαρία Βερούχη.
     
    Η συζήτηση ήταν ουσιαστική και όλοι ευχήθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη στον Κώστα Μαρκόπουλο καλή επιτυχία, αφού είναι σημαντικό για την περιοχή να έχει βουλευτή έναν δικό της άνθρωπο.