ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΙΣΧΥΡΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
  •  ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΙΣΧΥΡΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

    ΓΙΑ ΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

    Πολύ μικρό αποδείχτηκε τελικά το Yacht Cafe στην παραλία της Χαλκίδας για την συγκέντρωση του υποψηφίου βουλευτή Κώστα Μαρκόπουλου, αφού δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο.

    Στη σύντομη ομιλία του ο Κώστας Μαρκόπουλος αναφέρθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον για λαϊκισμό, και ψεύτικες υποσχέσεις.  Είπε ότι η ΝΔ είναι αυτή που μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα, και το έχει αποδείξει, τα χρήματα που περιμένουμε από το νέο ΕΣΠΑ, την Κοινή Αγροτική Πολιτική και το πακέτο Γιούνκερ. Αντιθέτως ο ΣΥΡΙΖΑ διακινδυνεύει την Ευρωπαϊκή συνέχεια της χώρας.

    «Η μεγάλη αγωνία των πολιτών αυτή τη στιγμή είναι η εργασία. Να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας. Αυτό σημαίνει ανάπτυξη, σημαίνει ιδιωτικές επενδύσεις. Πουθενά στο πρόγραμμα του ο ΣΥΡΙΖΑ, δε λέει πως θα προσελκύσει νέες επενδύσεις. Υπόσχεται θέσεις εργασίας στο δημόσιο, μεγαλύτερο κράτος και παροχές από λεφτά που δεν υπάρχουν. Προσπαθεί να παραπλανήσει τους πολίτες και κρύβει νέους φόρους.»

    Εμείς στη Νέα Δημοκρατία έχουμε την ιστορική ευθύνη να ανεβάσουμε τη χώρα ψηλά.

    Πρέπει να φέρουμε το χαμόγελο στα στόματα των Ελλήνων.

    Πρέπει να δώσουμε δουλειά χωρίς να λέμε ψέματα.

    Πρέπει να πείσουμε τους πολίτες ότι μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα.

    Γι’ αυτό ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ που όταν είχαν δύναμη στο χέρι τους την μοίρασαν στους πολίτες και έκαναν έργα στον τόπο τους.

    Η δύναμη είναι στα δικά σας χέρια!

    Σας ζητώ να στηρίξετε τη Νέα Δημοκρατία!

    Σας ζητώ να στηρίξετε την ταπεινότητα μου γιατί,

    Υπήρξα πάντα παρών,

    Δεν υπήρξα ποτέ αλαζών,

    Ήμουν πάντα δίπλα σας με τα λάθη μου και τα σωστά μου, αλλά

    Ποτέ δεν κρύφτηκα

    Και όταν είχα δύναμη την έδωσα σε αυτό τον τόπο.

    Πολιτεύομαι για εσάς!

    Αντλώ δύναμη από εσάς!

    Πιστεύω σε εσάς!»

    Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας Φάνης Σπανός, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Κελαϊδίτης, πρώην πολιτευτές όπως ο γιατρός Δημήτρης Γκίκας η Αλέκα Σίδερη, ο Γιώργος Καπετάνιος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Σταμάτης Γκάβαλης και Βαγγέλης Κούκουζας, οι γονείς της περιφερειακού συμβούλου Αφροδίτης Μηλίδη, δικηγόροι Κώστας Μηλίδης και Ελένη Θαλασσινού, δημοτικοί σύμβουλοι και αυτοδιοικητικοί μεταξύ των οποίων η Έλενα Βάκα, ο Γιάννης Μπάκας, η Τασούλα Μακαρώνα – Ψυχογιού, ο Βασίλης Γουρνής, ο Αλέκος Πιτσούνης, δημοτικοί σύμβουλοι, ο Γιάννης Τσούρτος, Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λουκισίων, η Νανά Λαγού – Σκόνδρα, ο Χρήστος Μπλέτσας, ο Θοδωρής Γιαννούκος, τοπικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Απόστολος Βαρδακώστας, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ευβοίας Κωνσταντίνος Βράκας, ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν διοικητής του νοσοκομείου Θήβας – Λειβαδιάς Κώστας Ρουσσόπουλος, ο πρώην αντιδήμαρχος και παλιό στέλεχος της παράταξης Ηλίας Σμπιλίρης, ο αδελφός του αείμνηστου βουλευτή Τάσου Καμπούρη, Γιάννης Καμπούρης και πλήθος στελεχών της ΝΔ αλλά και απλοί πολίτες και φίλοι του γιατρού και υποψήφιου βουλευτή Κώστα Μαρκόπουλου.

    Με το πέρας της ομιλίας του ο Κώστας Μαρκόπουλος συνομίλησε με τους φίλους του και δεσμεύτηκε ότι θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο που μπορεί για τον τόπο του.