Επιστολή προς το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης , προς την Αστ. Δ/νση Ευβοίας , το Αστυνομικό τμήμα Καρύστου και το Λιμεναρχείο Καρύστου απέστειλε ο Δήμαρχος Λευτέρης Ραβιόλος
  • ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

     

    Επιστολή προς το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης , προς την Αστ. Δ/νση Ευβοίας , το Αστυνομικό τμήμα Καρύστου και το Λιμεναρχείο Καρύστου απέστειλε ο Δήμαρχος Λευτέρης Ραβιόλος με θέμα τις συνεχείς κλοπές  & ληστείες στο Δήμο Καρύστου, ζητώντας άμεση λύση στο μείζον θέμα που απασχολεί την περιοχή.

    Η επιστολή είχε ως εξής: 

    Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας , των επανειλημμένων οχλήσεών μας αλλά και της υπ΄αριθμ. 396/2014 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καρύστου η οποία και σας κοινοποιήθηκε.

    Σας ενημερώνουμε ότι οι κλοπές και οι ληστείες στην περιοχή μας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό θέτοντας σε συνεχή κίνδυνο τις περιουσίες  και τις ζωές των συνδημοτών μας.

    Παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε πράττοντας τα απαραίτητα  ώστε να λυθεί το μείζον θέμα που απασχολεί την περιοχή μας  και να επανέλθει το αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης μεταξύ δημότη και πολιτείας.

    Χωρίς  να θέλουμε να επέμβουμε στο έργο σας,  σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια και διαμαρτυρία από την πλευρά των κατοίκων της περιοχής μας οι οποίοι δηλώνουν ότι αν δεν βρεθεί άμεσα λύση θα αναγκαστούν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

    Για την αποφυγή τέτοιων περιστατικών αλλά και για την  επαναφορά της τάξης και της ασφάλειας σας παρακαλούμε για τις άμεσες δικές σας ενέργειες.

    Θα είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε βοήθεια.