ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΙ ΠΕΤΥΧΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • Υπ. Bουλευτής Ν.Δ., Ν. Ευβοίας

    KΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ 

    ώρα ΕΥΘΥΝΗΣ

    Η περίοδος που έρχεται για την Ελλάδα μας, απαιτεί ικανούς πολιτικούς με γνώσεις, θάρρος, διεθνείς γνωριμίες, αποφασιστικότητα και αφοσίωση.

    Σας θυμίζω ότι επέμεινα και πέτυχα:

    ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ  ΥΓΕΙΑΣ

    -     Την εξασφάλιση της χρηματοδότησης για την αποπεράτωση του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας.

    Πάντα λέω την αλήθεια στους πολίτες και είμαι αυτός που ανέδειξα το πρόβλημα χρηματοδότησης για την ολοκλήρωση του έργου, την ώρα που κάποιοι έβγαζαν αντίθετες ανακοινώσεις… Το κάνω πάντα αυτό γιατί πρώτα πρέπει να αναγνωρίζεις το πρόβλημα, για να μπορείς να το μελετήσεις και να βρεις τις λύσεις. Σε συνεργασία με τον νέο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη καταφέραμε να βρούμε λύση στο πρόβλημα και μόλις χθες υπέγραψε την απόφαση τροποποίησης και ένταξης του έργου σε προγράμματα χρηματοδότησης ώστε να εξασφαλιστεί η ολοκλήρωση του έργου μέχρι το τέλος του 2017.

    -     Την συνέχιση λειτουργίας των Νοσοκομείων σε Κάρυστο και Κύμη. 

    -     Την αποτροπή αποδυνάμωσης των περιφερειακών ιατρείων με μετακίνηση γιατρών στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

    -    Την ανάδειξη χρόνιων προβλημάτων και προώθηση λύσεων σε αυτά όπως η υποστελέχωση του Περιφερειακού Ιατρείου Σκύρου και η τοποθέτηση αγροτικού γιατρού στα Γιάλτρα.

    -   Την έναρξη λειτουργίας του νέου ακτινολογικού μηχανήματος στο νοσοκομείο Χαλκίδας αφού ενώ είχε τοποθετηθεί, παρέμενε επί ένα χρόνο αχρησιμοποίητο και ξεκίνησε τη λειτουργία του μετά από την κατάθεση ερώτησης μου στη Βουλή. 

    -      Την εξασφάλιση νέου προσωπικού για το ΙΚΑ Χαλκίδας.

    -      Συνέβαλα στην ανάδειξη του προβλήματος των δυσλειτουργιών του ΕΚΑΒ και τη διακομιδή ασθενών στο νομό.

    -     Συνέβαλα στον εκσυγχρονισμό και στελέχωση του Κέντρου Υγείας Ιστιαίας, ένα έργο που ξεκίνησε με δική μου πρωτοβουλία από την πρώτη φορά που εκλέχτηκα βουλευτής το 2004.

    -   Άνοιξα το θέμα δημιουργίας μονάδας τεχνητού νεφρού στην Βόρεια Εύβοια ώστε να σταματήσουν να ταλαιπωρούνται οι ασθενείς που αναγκάζονται να πηγαίνουν μέχρι και Αθήνα κάποιοι από αυτούς.

    -    Είμαι ο μόνος που κατήγγειλα τα κυκλώματα του νοσοκομείου Χαλκίδας και την τραγική διοίκηση του κ. Καρούζου ο οποίος είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος για την κακή παροχή υπηρεσιών του νοσοκομείου στους πολίτες. Ανέδειξα την κακοδιαχείριση του δημόσιου χρήματος, την ταλαιπωρία των ασθενών στην Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας, την αναξιοκρατία, ακόμα δε και αυτό το θέμα καθυστέρησης του ελέγχου πτυχίων στο νοσοκομείο για το οποίο πολύς λόγος έγινε τελευταία αλλά ακόμα δεν έχει βγει το πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας…

    Ποτέ δεν κρύφτηκα.

    Πάντα έλεγα την αλήθεια στους πολίτες.

    ΔΕΝ μπορώ να κάνω θαύματα, αλλά ΔΕΝ κοροϊδεύω τους συμπολίτες μου.

    Η στήριξή σου δυναμώνει τη φωνή της Εύβοιας στη Βουλή.

    Η στήριξή σου δυναμώνει τις κοινωνικές δυνάμεις στην Νέα Δημοκρατία

     

    ώρα ΓΙΑ ΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ