Σίμος Κεδίκογλου : Προχωράμε μαζί για το δικό μας νησί
  •  
    Να δώσουν από κοινού ακόμα έναν ακόμα μεγαλύτερο αγώνα για να μπορέσει η ΝΔ να ηγηθεί μίας φιλοευρωπαϊκής κυβέρνησης που θα κρατήσει την Ελλάδα σε ευρωπαϊκή τροχιά, αλλά ζήτησε ο Σίμος Κεδίκογλου από τους ανθρώπους που τον τίμησαν όλα αυτά τα χρόνια με τη εμπιστοσύνη τους.

    Ζήτησε να σκεφτούν καλά την επιλογή τους τόσο σε κόμματα όσο και σε πρόσωπα γιατί κινδυνεύουν να πάνε χαμένες οι θυσίες που έκαναν οι Έλληνες πολίτες για να μπορέσουμε να βγούμε με ασφάλεια από την κρίση.
     
    «Η ΝΔ – είπε- πρέπει να έχει βουλευτές εμπιστοσύνης και πρέπει να είναι σίγουροι ότι ο βουλευτής που ψηφίζουν θα μείνει στο κόμμα που επιλέγουν και δεν θα τους εγκαταλείψει, δεν θα κόβει βόλτες πέρα δώθε σε άλλα κόμματα».
     
    Ο Σίμος Κεδίκογλου ήταν, είναι και θα είναι στη Νέα Δημοκρατία. Ήταν είναι και θα είναι σταθερός στις θέσεις του, ήταν είναι και θα είναι αγωνιστής για τον τόπο του, αγωνιστής για τους ανθρώπους του τόπου του.
     
    Για να μπορέσει η Εύβοια να κερδίσει το στοίχημα της ανάπτυξης με σωστή στρατηγική, για να αξιοποιήσει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, εστιάζοντας σε τρεις άξονες στον τουρισμό, την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία στον πρωτογενή τομέα, τις Μεταφορές και logistics