Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Τουρισμού Καρύστου Σεμιναρίων Εκπαίδευσης 2015
  •                                                     Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

     

    O Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Τουρισμού Καρύστου, μετά την επιτυχή διοργάνωση δύο κύκλων Σεμιναρίων Εκπαίδευσης κατά το 2014, συνεχίζει  και το 2015 τη δραστηριότητά του αυτή,  προγραμματίζοντας  τη  διεξαγωγή του 3ου κύκλου Σεμιναρίων  στις  βασικές αρχές   ‘’Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων’’, σύμφωνα με τις σχετικές απαιτήσεις του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.).

    Υπενθυμίζουμε ότι:

    1. Το Σεμινάριο απευθύνεται σε όλους εκείνους, που χειρίζονται τρόφιμα με οποιονδήποτε τρόπο, απασχολούμενοι σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστιατόρια, ταβέρνες, ψησταριές, σουβλατζίδικα, μεζεδοπωλεία, ουζερί, καφετέριες, κρεπερί, ζαχαροπλαστεία, γαλακτοπωλεία, αρτοποιεία, ξενοδοχεία, επιχειρήσεις λιανικής πώλησης τροφίμων – super market, mini market  κ.ά.).

    2. Η διάρκεια του  Σεμιναρίου είναι δέκα (10) ώρες (Επίπεδο 1),  πραγματοποιείται δε σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Υπουργικής Απόφασης  14078/10.08.2007 και τις σχετικές απαιτήσεις της νέας Υγειονομικής Διάταξης  Υ1γ/Γ.Π/οικ.96967 (Φ.Ε.Κ. 2718/τ.Β΄/8.10.2012).

    3. Στους εκπαιδευόμενους θα χορηγηθεί Βεβαίωση, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, καθώς και κατάλληλο εκπαιδευτικό υλικό.

    4.  Η εκπαίδευση αυτή είναι υποχρεωτική, για κάθε χειριστή τροφίμων, δεν προβλέπονται εξαιρέσεις και η μη συμμόρφωση επισύρει σοβαρά χρηματικά πρόστιμα.

     Στο Σεμινάριο θα διδάξει ο κ. Δημήτρης Τυμπής - καθηγητής Μικροβιολογίας, Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων στο Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του Τ.Ε.Ι. Αθήνας, πιστοποιημένος εκπαιδευτής του Ε.Φ.Ε.Τ.

    ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2224022144, 6936980496 ΝΟΒΑ ΓΙΑΝΝΑ