Καταγγελία της ΕΙΝΝΕΥΒ για το έγγραφο-οδηγία του προέδρου του ΕΟΠΥΥ
  •  

    Η ΕΙΝΝΕΥΒ καταγγέλλει στο σώμα των Ιατρών της Εύβοιας το κατάπτυστο και επαίσχυντο έγγραφο-οδηγία του πολυπράγμωνα προέδρου του ΕΟΠΥΥ , που εν μέσω υπενθυμήσεων , και αναμασήματος του περίφημου πλαφόν για την Συνταγογράφηση , εγκαλεί και τους Ιατρούς του ΕΣΥ ,εκτός των άλλων Ιατρών, για την τήρηση του πλαφόν στην Συνταγογράφηση.

    Ωσάν φυρερίσκος υπενθυμίζει επίσης ότι η επανειλημμένη μη τήρηση της οδηγίας αυτής .......ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ,με τις ανάλογες κυρώσεις. Υπενθυμίζουμε στον κο Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ
    του οποίου συνδημιούργημα είναι η αποδόμηση της Πρωτοβάθμιας Δημόσιας Περίθαλψης, ότι οι ασθενείς συσωρρεύονται στα Νοσοκομεία αναζητώντας και Πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας. 

    Οι νοσοκομειακοί Ιατροί καλούνται να περιθάλψουν τους ΠΑΝΤΕΣ και πιέζονται να συνταγογραφούν ΤΑ ΠΑΝΤΑ λόγω αναγκών των ασθενών και όχι γιατί κάνουν χάρη σε κανέναν. Επίσης του υπενθυμίζουμε ότι είμαστε πιστοποιημένοι και καταξιωμένοι επιστήμονες και επί 10 ετίες τώρα στηρίζουμε την Δημόσια Υγεία με συνέπεια και ευθύνη,την οποία οι συν αυτώ και οι υπουργοί της παλαιάς μνημονιακής κυβέρνησης ......αποδιοργάνωσαν!! 

    Δεν μπορεί ο κύριος αυτός να μας κουνά το δάκτυλο απειλώντας μας με κυρώσεις .......γιατί εμείς έχουμε τον Λαό στο πλάϊ μας και θα του απαντήσουμε καταλλήλως!!! Τέλος καλούμε τους Ιατρικούς Συλλόγους να καταδικάσουν τον εκφοβισμό που επιχειρήται και να στηρίξουν την προσπάθεια των Νοσοκομειακών Ιατρών που πασχίζουν για να κρατήσουν όρθια την Δημόσια Υγεία. 

    ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ 
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣ/ΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ