Στηρίζεται και από την ΔΗΠΑΚ Ιατρών Εύβοιας
 •  

  Σε μία κατάπτυστη ιδιόχειρη και έγγραφη αναφορά του ο διοικητικός υπάλληλος του Γ.Ν.Χαλκίδας Κουταλιανός Σταύρος , αναφέρει στην Διοίκηση του Γ.Ν.Χαλκίδας τον συναγωνιστή πρόεδρο της ΕΙΝΝΕΥΒ και μέλος του ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων του Γ.Ν. Χαλκίδας, ότι δήθεν δημιουργεί πρόβλημα στην λειτουργία του τμήματος της Γαραμματείας των ΕΙ με ανακοίνωση που έχει αναρτήσει.

  Η αναφορά του συγκεκριμένου διοικητικού υπαλλήλου είναι και ψευδής αλλά και κατάφορα προσβλητική για τον συγκεκριμένο συναγωνιστή διότι,ο πρόεδρος της ΕΙΝΝΕΥΒ ανακοινώνει ότι θα εξετάζει χωρίς εισιτήριο των 5 ευρώ ο ίδιος και προτρέπει τους συναδέλφους Νοσοκομειακούς Ιατρούς να εξετάζουν χωρίς να ζητούν το εισητήριο των 5ευρώ στα τακτικά ΕΙ, υλοποιώντας τις πρόσφατες εξαγγελίες του Υπουργείου Υγείας στην πράξη.
   
  Καταγγέλλουμε την στάση του συγκεκριμένου διοικητικού υπαλλήλου και του απαντάμε ότι στηρίζουμε τον συναγωνιστή πρόεδρο της ΕΙΝΝΕΥΒ ανεπιφύλακτα και βρισκόμαστε στο πλευρό του στον δίκαιο αγώνα για την κατάργηση όλων των χαρατσιών στην Υγεία, που έχουν γονατίσει τον Λαό μας.
   
  Καλούμε τον Λαό της Εύβοιας να στηρίξει τον συναγωνιστή πρόεδρο της ΕΙΝΝΕΥΒ και να δώσει δυναμική απάντηση στις μεθοδεύσεις των νοσταλγών των μνημονίων. 
   
  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ-ΜΕΤΩΠΟ ΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΌΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ