Μια καταπληκτική βραδιά με την μπάντα της "Στροφής" και συνάντηση με τους εκπροσώπους του ΚΕΘΕΑ ,ΣΤΡΟΦΗ στο Γιοκάλειο.
  • Ο κόσμος ανταποκρίθηκε αυτές τις 2 ημέρες στο κάλεσμα του Δήμου σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ και γέμισε την αίθουσα στο Γιοκάλειο πέρα από κάθε προσδοκία.

    Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου των Ανεμοπυλών κ.Βόσσος, σε συνεργασία με τον κ.Ρήγο ετοίμασαν αυτήν την πολύ σημαντική δράση που τονίζει την αγάπη για την ζωή και την πίστη στην όμορφη πλευρά της.

    Ο δήμαρχος κ.Ραβιόλος μας μίλησε για αυτή την ανάγκη ευαισθητοποίησης και τον στόχο της δημοτικής αρχής να στηρίξει όλες τις δράσεις που προάγουν τις δυνατότητες των παιδιών.

    Ροκ μουσικές με αγγλικό και ελληνικό στίχο, γνωστά τραγούδια και αξέχαστες επιτυχίες, ενθουσίασαν  το κοινό.

    Λόγια με πολύ τρυφερό τρόπο γεμάτα αγάπη και κατανόηση,αλλά ταυτόχρονα με αμετακίνητη σταθερότητα στο καθολικό ΟΧΙ ενάντια στα ναρκωτικά και τις κάθε είδους ουσίες.

    Πρέπει να έχουμε τον νου μας πολύ πριν, από πάντα θα μπορούσε να πει κανείς και να αντιδρούμε άμεσα όταν νιώθουμε ότι κάτι δεν πάει καλά πιο πολύ στο στομάχι μας παρά στο μυαλό μας.

    Μας ξεκαθάρισαν ότι οι γονείς πρέπει να βάζουν όρια και να τα κρατούν όπως ότι είναι λάθος να θέλουν να είναι φίλοι πιο πολύ από γονείς για τα παιδιά τους.

    Στην είσοδο μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό με πολύ χρήσιμες πληροφορίες για γονείς και παιδιά, μιας και η ΣΤΡΟΦΗ απευθύνεται σε εφήβους και νέους.

    Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά της ΣΤΡΟΦΗΣ