ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΔΡΑΚΟΙ ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ»
  •  
         ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΔΡΑΚΟΙ ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ»
    Η ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.
    Ο Α.Σ ΔΡΑΚΟΙ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ στην δεύτερη συμμέτοχη του στο hellas open tournament κατέκτησε 1 ασημένιο και 2 χάλκινα μετάλλια με τους αθλητές: Γιώργο Mπουμπαλο(χάλκινο) Ρομαριο Γκιοντσαρι (χάλκινο) Τάσο Ίσιρη (ασημένιο)
    Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά που παρευρεθήκαν στο στάδιο και στήριξαν μέχρι τέλους τους αθλητές μας σε μια πάρα πολύ κουραστική διοργάνωση. Επίσης ευχαριστούμε τους διαιτητές που έκαναν ότι μπορούσαν για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.
    Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβούλιου ΚΟ Βοσσο Αλκιβιάδη, την δ/ντρια του 1ου δημοτικού σχολειού Καρύστου Σπυριδούλα Διακάκη και τους δάσκαλους του 1ου δημοτικού σχολειού για την υποστήριξη στον αγώνα της Αρετής Μαστροδούκα που διεξήχθη στις 9-5-2015 στο κλειστό της λεωφόρου.
    Επεται συνεχεία στις 24/5/2015 στο 1o  φεστιβάλ πολεμικών τεχνών δυτικής αττικής.




    NO GUTS - NO GLORY......WE KEEP WORKING HARD
    TEAM DRAGONS
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Σ. «ΔΡΑΚΟΙ ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ» 

                        ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΔΡΑΚΟΙ ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ»

    ο Αθλητικός σύλλογος «Δράκοι Νότιας Εύβοιας» είναι ένας νεοσύστατος αθλητικός σύλλογος μαχητικών αθλημάτων.
    Στο σύλλογο διδάσκονται τα αθλήματα του kick boxing - grappling - mma και μπορούν να προπονούνται άτομα όλων των ηλικιών.
    Ο αθλητικός σύλλογος είναι μέλος στις ομοσπονδίες της πάλης του κικ μποξινγκ του σαβατ μποξ και μελος του rio grappling club hellas.

    Στο σύλλογο μπορεί ο καθένας να δραστηριοποιηθεί είτε σε επίπεδο αθλητισμού και πρωταθλητισμού είτε σε επίπεδο απλά εκγύμνασης καθώς παράλληλα με την εκμάθηση του μαχητικού αθλήματος γίνεται ενδυνάμωση με διαφόρους τρόπους όπως crosstraining trx κλπ.
    Είσαστε λοιπόν όλοι ευπρόσδεκτοι για να δημιουργήσουμε μια ομάδα-οικογένεια που σκοπό θα έχει τον αθλητισμό τον πολιτισμό και την προβολή του τόπου μας σε αθλητικό επίπεδο.

    Ο σύλλογος λειτούργει: Δευτέρα – Παρασκευή 15:30 – 22:30
    Σάββατο 10:00 – 14:00


    Έχουν ήδη δημιουργηθεί 4 τμήματα kick boxing: 17:15 – 18:15

    18:45 – 20:15
    20:15 – 21:15
    21:15 – 22:15


    Με εκτίμηση
    το Δ.Σ. του Α.Σ. «Δράκοι Νότιας Εύβοιας»