Ναι ρε, δεν είμαι κάφρος! Ναι ρε, «ΡΗΞΗ»! Ναι ρε, «Δεν πληρώνω» ούτε ένα ευρώ πλέον!
 • Εσείς πήρατε τη ψήφο του Ελληνικού Λαού με τη δέσμευση να «σκίσετε τα μνημόνια», να «ακυρώσετε τη δανειακή σύμβαση», να «αθετήσετε» ή να «κάνετε λογιστικό έλεγχο του χρέους», να «απαιτήσετε τις πολεμικές αποζημιώσεις», να «καταργήσετε τον «ΕΝΦΙΑ», να βελτιώσετε τον «κατώτατο μισθό», να ακυρώσετε το «ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας», να «καταργήσετε τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας», να «ανασυγκροτήσετε την εθνική οικονομία», να «προστατέψετε τα λαϊκά στρώματα», να «συλλάβετε τη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος», να τα «βάλετε τάξη στους καναλάρχες» … εσείς υποσχεθήκατε/τάξατε κι άλλα πολλά ...

  Αν αυτά όλα, τα εξαγγείλατε, για να παραμυθιάσετε τον Ελληνικό Λαό, προκειμένου μετά τις εκλογές να πράξετε τα εντελώς αντίθετα, σας καθιστά ανήθικους μακιαβελιστές και πολιτικούς απατεώνες. Αν αυτά ομολογήσατε, ποντάροντας, ότι η κλίκα των Βρυξελλών θα σας έκανε τη χάρη, αποδεικνύετε την πολιτική σας ανεπάρκεια. Ό,τι και αν συμβαίνει, ο Ελληνικός Λαός δεν σας έδωσε λευκή επιταγή!

  Είστε εντολοδόχοι/αντιπρόσωποι και υποχρεούστε να εκτελείτε τις εντολές των αντιπροσωπευόμενων πολιτών. Ό,τι και να συμβαίνει, δεν νομιμοποιήστε, να στέλνετε στους βάρβαρους «θεσμούς», όχι 47 αλλά ούτε μία σελίδα νέου μνημονίου!

  Αν το παίζετε «τζάμπα μάγκες» πληρώστε εσείς! Α
  ν θέλετε, να διαχειριστείτε τα δημόσια πράγματα για το συμφέρον του Ελληνικού Λαού, δεν χρειάζεται, να ρωτάτε τα ξένα κέντρα γι αυτό. Ασκήστε την Εθνική Κυριαρχία! Μπορείτε, να αποκαταστήσετε κραυγαλέες αδικίες/απάτες/κομπίνες που έγιναν σε βάρος του συνόλου του πληθυσμού από συγκεκριμένους ιδιώτες και φορείς, που ροκάνισαν τα πακέτα, τα δάνεια και τα φορολογικά έσοδα των τελευταίων δεκαετιών.

  Εν πάση περιπτώσει, τελεία και παύλα! Δεν είστε εξουσιοδοτημένοι για οποιαδήποτε άλλη ενέργεια, επιβαρυντική για την πλειοψηφία του Λαού. Αν δεν έχετε, ακόμα συνειδητοποιήσει, ότι η τρόικα έχει περάσει θηλιά στο λαιμό της Ελληνικής Κοινωνίας, είστε βαθιά νυχτωμένοι, ονειροπαρμένοι, αν όχι συνεργοί της! Τι άλλο θέλετε να δείτε ακόμα, εκτός από τις χιλιάδες αυτοκτονίες, τις αναρίθμητες βιολογικές και ψυχικές αρρώστιες των θυμάτων της γενοκτονίας, τους μυριάδες πρόωρους θανάτους, τον υποσιτισμό, την πείνα και εξαθλίωση εκτεταμένων λαϊκών στρωμάτων, τις στρατιές των ανέργων, το σφράγισμα εκατοντάδων χιλιάδων επιχειρήσεων, το βίαιο ξενιτεμό της νεολαίας, τους στριμωγμένους λούμπεν στα συσσίτια, τους χιλιάδες άστεγους, τα εκατομμύρια κάτω από το όριο της φτώχειας;;;;

  Βέβαια, εσείς οι βολεμένοι βουλευτές κοστίζετε στον Ελληνικό Λαό 550.000 (*) ευρώ ετησίως έκαστος! Είστε μια κλειστή συντεχνία προνομιούχων και γι αυτό είστε αποστασιοποιημένοι έως ανάλγητοι για το δράμα του Ελληνικού Λαού. Για όλους τους παραπάνω λόγους καλείστε: Να απέχετε, από οποιαδήποτε μη νομιμοποιημένη πράξη. Σας διαμηνύεται, με τον πλέον έντονο τρόπο, δεδομένης της τραγικής κατάστασης, ότι εντέλλεστε:

  • - ΡΗΞΗ με τους νεοταξικούς θεσμούς ΕΕ και ΟΝΕ.
  • - Εθνικό νόμισμα με κρατική αρμοδιότητα έκδοσης και διαχείρισης.
  • - Άσκηση ανεξάρτητης Εθνικής Κυριαρχίας.
  • - Διάλυση του ΤΑΙΠΕΔ.
  • - Λογιστικό έλεγχο του χρέους και πληρωμή του υπόλοιπου από αυτούς που το άρπαξαν με νομιμοφανείς διαδικασίες.
  • - Ακύρωση/αθέτηση της δανειακής σύμβασης, των μνημονίων, πράξεων νομοθετικού περιεχομένου κλπ.
  • - Στάση πληρωμών στους αδίστακτους αεριτζήδες τραπεζίτες.
  • - Πτώχευση των τραπεζών και κρατικοποίηση όσων είναι αναγκαίες για την οικονομία.
  • - Ανάσχεση της ελεύθερης διακίνησης κεφαλαίων.
  • - Αυτοδύναμη ανάπτυξη/προστατευτισμός της Εθνικής Οικονομίας
  • - Αποκατάσταση εργασιακών δικαιωμάτων.
  • - Επανάκτηση της δημόσιας περιουσίας.
  • - Επαναφορά της κοινωνικής συνοχής


  (*) Γιατί να ιδρώσει τ αυτί των βολευτών (!); Ξεπερνούν τα έσοδα για τον καθένα τους τα 20.000 ευρώ το μήνα, επί 14 ή 16 μήνες το χρόνο (ισχύει η αδιαφάνεια. το απόρρητο και η σύγχυση για αυτούς). Τουτέστιν συνολικά, 300.000 ευρώ το χρόνο. Αν προστεθούν οι δαπάνες για φρουρές και συμβούλους, κοστίζει έκαστος άχρηστος κοινοβουλευτικός προνομιούχος (αφού ούτε καν ανεξάρτητο νομοθετικό έργο επιτελεί) πλέον των 550.000 ευρώ ετησίως!!!

  Πλήρωνε κορόιδο Λαέ και γκρουποποιήσου μετά χαράς στις κυβερνητικές ή αντιπολιτευτικές ομάδες τους, για να σε "αρμέγουν" από παντού!

  *Τα στοιχεία είναι από σχετική έρευνα εφημερίδας:
  ΕΔΩ