Εκπαίδευση 30 Μελισσοκόμων στη Εύβοια
  •  

    Τριάντα Μελισσοκόμοι θα εκπαιδευτούν στους μελισσοκομικούς χειρισμούς  κατά τη διάρκεια του έτους, θα μάθουν τους εχθρούς και τις ασθένειες των μελισσών και τους τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης, ενώ θα παρακολουθήσουν και πρόγραμμα βελτίωσης παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων μελισσοκομίας, μέσω μιας ταχύρρυθμης εκπαίδευσης,  που θα υλοποιήσει  ο ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ στο Νομό Ευβοίας.

    Η εκπαίδευση  θα είναι τριήμερη, θα ξεκινήσει στη 1 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 3 Ιουλίου. Η διάρκεια της εκπαίδευσης θα είναι 15 ώρες  και θα  πραγματοποιηθεί  από τις 15.00 έως τις 20.00, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Νέας Αρτάκης (εν Αμερική Αρτακινών 9). Εισηγήτρια θα  είναι η Γεωπόνος κ. Μαρία Μπίστη.

    Την εκπαίδευση θα παρακολουθήσουν 30 (τριάντα) άτομα και για το λόγο αυτό για την επιλογή των συμμετεχόντων  θα τηρηθεί  η σειρά προτεραιότητας κατάθεσης της αίτησης. Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Νέας Αρτάκης.

    Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην υπεύθυνη του Κέντρου  «ΔΗΜΗΤΡΑ» Νέας Αρτάκης  κ. Ελένη  Πινακούλα  στο τηλ. 22210-42124.