ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ “ΟΧΙ” (ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ “Ναί” ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΑΚΥΡΟ)
  •  Σε αυτό το σύντομο άρθρο ερχόμαστε να σας υπενθυμίσουμε ορισμένες αρχές και ορισμένα γεγονότα που πάνε να θαφτούν υπό το τεράστιο όργιο εγκληματικής παραπληροφόρησης και κατατρομοκράτησης του Ελληνικού Λαού εμπράκτως μέσω οικονομικού εκβιασμού και φραστικώς μέσω των ΜΜΕ και του πολιτικού κατεστημένου που ευθύνεται για αυτή την κατάσταση, την επεδίωξε, την πέτυχε και την υπερασπίζεται με νύχια και με δόντια.

              Αυτοί που μόνο να κερδίσουν έχουν από το “Ναί” και από τα Μνημόνια βομβαρδίζουν με κάθε δυνατό μέσο εκτός των όπλων αυτούς που έχουν να χάσουν τα πάντα που τους έχουν απομείνει και μόνο να κερδίσουν έχουν από το “ΟΧΙ”.

              Σε αυτό λοιπόν το άρθρο μαζεύουμε και κάνουμε έναν απολογισμό κλινικά και ψυχρά επιστημονικό, χωρίς να αφήσουμε να παρεμβληθεί ο όποιος μας θυμός και αγανάκτηση τόσο προς τους παλαιούς πολιτικούς μειοδότες και προδότες και την καμαρίλα που προστατεύουν και εκπροσωπούν (και κατά των οποίων έχουμε κινηθεί με κάθε ένδικο μέσο) όσο και προς την τωρινή συγκυβέρνηση και τον Τσίπρα που και αυτός δεν έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

              Γεγονός όμως είναι ότι υπό την πίεση του Ελληνικού Λαού αναγκάστηκε να προχωρήσει σε μια κίνηση που από μόνη της και εκ φύσεως είναι απόλυτη νίκη των Λαών και κυρίως του δικού μας του Ελληνικού Λαού: κήρυξε Δημοψήφισμα.

              Και όχι ένα απλό Δημοψήφισμα, αλλά ένα Δημοψήφισμα που άπτεται της διακυβέρνησης της Χώρας (αντί απλά της ταμπέλας του Πολιτεύματος). Ένα Δημοψήφισμα το οποίο για πρώτη φορά στα Ευρωπαϊκά χρονικά έβαλε έναν Λαό στο ίδιο δωμάτιο με την Τρόϊκα.

              Κανείς δεν μπορεί αυτό να το αμφισβητήσει και να κρατήσει τον ισχυρισμό ότι είναι αντικειμενικός αναλυτής.

              Όλα τα νεφελώδη και φαιδρά περί ακυρότητας λόγω του ερωτήματος ή οι έωλες και αίολες ερμηνείες περί εξόδου ή παραμονής της Ελλάδας μας από το ευρώ/ευρωζώνη είναι το ίδιο αναμασημένο παραμυθάκι εκβιασμού που μας σέρβιραν από το 2010 με ή χωρίς Δημοψήφισμα : κάθε φορά που οι κυβερνήσεις πρόδιδαν τον Ελληνικό Λαό και έφερναν τον οικονομικό ορυμαγδό μέσω Μνημονίων και διαταγών της Τρόϊκας, μας έλεγαν ότι αν δεν το κάναμε θα βγαίναμε από το ευρώ και θα χρεωκοπούσαμε.

              Δεν πρόκειται δηλαδή για καμμία καινούργια απειλή. Αντιθέτως, η προσπάθεια υφαρπαγής του ερωτήματος αποτελεί προπαρασκευή για πραξικόπημα, αφού δεν βασίζεται σε καμμία νομική βάση και στοχεύει αποκλειστικά στην βίαια εκμαίευση από τον Ελληνικό Λαό της απάντησης που θέλουν ή της προσδοκίας που θέλουν.

              Πέραν του ανωτέρω, η κατατρομοκράτηση αλλά και η απαίτηση να ψηφίσουν βάσει άλλου ερωτήματος από αυτό που υπάρχει στο ψηφοδέλτιο (επί της παραμονής της Ελλάδος στην ευρωζώνη και όχι επί των διαπραγματεύσεων με την Τρόϊκα) αποτελεί παράβαση του Ποινικού Κώδικα περί ελευθέρων εκλογών, εκβιασμό εκλογέων, υφαρπαγή ψήφου και νόθευση εκλογικού αποτελέσματος μέσω παραπλανήσεως εκλογέων.

              Επί αυτού έχουμε αποδείξεις χειροπιαστές, τόσο από τους διάφορους δημοσιογράφους/προπαγανδιστές υπέρ του “Ναί” όσο και από όλους τους πολιτικούς παροπλισμένους και μη, καθώς και τους αντίστοιχους εξωτερικούς παράγοντες που πιέζουν για αυτό, όπως μάλιστα αντικατοπτρίζεται στην παρέμβαση του ΟΗΕ που στηλίτευσε αυστηρά την όλη διαδικασία κατατρομοκράτησης με υπογραφή των ειδικών εμπειρογνωμόνων Alfred de Zayas καιVirginia Dandan, επί πλέον προηγούμενης παρέμβασης από τον ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα του ΟΗΕ Juan Pablo Bohoslavsky ο οποίος κατηγόρησε πραξικοπηματικές πράξεις στην Τρόϊκα και τους εξωτερικούς παράγοντες που τους όρισε ως “κράτη, διακυβερνητικούς οργανισμούς ή πιστωτές” μιλώντας ανοιχτά για χάλκευση της Εθνικής Κυριαρχίας της Ελλάδος η οποία δεν φέρει καμμία ευθύνη για την χρηματοπιστωτική κρίση 2007-2008 η οποία αποτελεί την βασική αιτία για την σημερινή κατάσταση στην Χώρα.

              Συνεπώς και βάσει όλων των ανωτέρω το Δημοψήφισμα είναι ήδη μια τεράστια και καίρια επιτυχία της Ελλάδας και οφείλουμε αυτό να το πούμε και να συνεχίζουμε να το λέμε ασχέτως οποιασδήποτε άλλης κριτικής.

              Επί πλέον, έχει ήδη εξασφαλισθεί η ακυρότητα και ο ενδεχόμενος δόλος του “Ναί” ακόμα και αν προκύψει, και μάλιστα με την επιβεβαίωση και υπογραφή του ίδιου του ΟΗΕ διότι θα είναι αποτέλεσμα οικονομικού εκβιασμού (κλειστές τράπεζες και τεράστια τρομοκράτηση του κόσμου ότι θα πεθάνει με διάφορους τρόπους εάν ψηφίσει “ΟΧΙ” – ας μην ξεχνάμε τις καταγγελίες υπαλλήλων ομίλων και τραπεζών ότι τους απειλούν με απόλυση σε περίπτωση που βγει “ΟΧΙ”) από την γνωστή σπείρα οικονομικού και τραπεζικού εγκλήματος και τρομοκρατίας διεθνώς που πλέον θα αρχίσει να έχει και ονοματεπώνυμο.

              Αυτό που θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ΑΠΑΝΤΕΣ είναι ότι μπροστά μας ό,τι και να γίνει υπάρχει σειρά μαχών : είτε βγει “Ναί” είτε βγει “ΟΧΙ” θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε την οικονομική εξαθλίωση. Δια στόματος Ντάϊσελμπλουμ διαβεβαιωθήκαμε ότι εάν βγει “Ναί” θα μας επιβάλλουν μέτρα πολύ σκληρότερα από τα ήδη υπάρχοντα και προτεινόμενα. Θα αντιμετωπίσουμε λοιπόν πείνα, ανέχεια, καταδίωξη, αρπαγές μέσω κατασχέσεων-πλειστηριασμών, στάση πληρωμών σε μισθούς και συντάξεις με διάφορους τρόπους, κάθετες περικοπές, ρευστοποίηση των ιδιωτικών περιουσιών μας μη εξαιρουμένης της πρώτης κατοικίας, και ποίος ξέρει τί άλλο θα κατεβάσει το άρρωστο μυαλό τους.  Μόνο που θα το αντιμετωπίσουμε μόνοι μας ενώ οι τράπεζες τους και η δική τους καμαρίλα θα προστατεύονται όπως πάντα.

              Εάν ψηφίσουμε “ΟΧΙ” δεν είναι σίγουρο ότι θα τα αντιμετωπίσουμε όλα αυτά, και θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε δυσκολίες και ωμή βία από τους απ’ έξω αλλά και τους μέσα εκπροσώπους/συνεργάτες τους αλλά θα το αντιμετωπίζουν και αυτοί, και οι τράπεζες τους και η καμαρίλα τους και αυτό είναι το καλύτερο εχέγγυο ότι δεν θα γίνει στον βαθμό της προηγούμενης περίπτωσης ή καν καθόλου και άρα θα έχουμε λιγότερο σκοτάδι μπροστά μας.

              Το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά και αυτό φοβούνται και για αυτό έχουν πανικόβλητα επιδοθεί σε αυτό το χαζό εκβιαστικό προπαγανδιστικό παιχνίδι/μπλόφα που ούτως ή άλλως θα κάνει το “Ναί” άκυρο νομικά,  θεσμικά και ουσιαστικά ενώ αφήνει το “ΟΧΙ” έγκυρο.

              Την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015 λοιπόν θα πάμε για να ξεκινήσουμε την τελική φάση καταστροφής αυτής της καμαρίλας και των εκπροσώπων της που λυμαίνονται όλη την Ευρώπη μας και κυριότερα πάνω από όλα την Ελλάδα μας, ούτως ή άλλως.

              Αν όμως ψηφίσουμε και επιβάλλουμε το “ΟΧΙ” σε σημείο και ύψος που ούτε νοθευτικές αλχημείες από τον ΔΣΑ που παρανόμως επίσημα στηρίζει το “Ναί”, και άρα τίθεται θέμα των δικαστικών αντιπροσώπων του, ή της singular, συμφερόντων ιδιωτικών ομιλαρχών που προωθούν τον εκβιασμό του “Ναί”, θα έχουμε και ευνοϊκότερες συνθήκες αντιμετώπισης των δυσκολιών που αδήριτα έρχονται και θα έχουμε και την αίγλη του Ήρωα πανευρωπαϊκά η οποία θα μεταφραστεί σε έμπρακτη και εμπράγματη στήριξη από όλους τους Λαούς της Ευρώπης συμπεριλαμβανομένων και των Γερμανών, κάτι που ήδη συμβαίνει ακόμα και μέσω του crowdfunding.

              Για αυτούς τους λόγους το έξυπνο και το στρατηγικά σωστό είναι να ψηφίσουμε όλοι “ΟΧΙ”.

              Για αυτό εξ άλλου, επειδή είναι η έκφραση της απλής κοινής λογικής έχει το “ΟΧΙ” τεράστιο προβάδισμα παρ’ όλες τις κλειστές τράπεζες, αποτέλεσμα που έχει σφυγμομετρηθεί πολλάκις και από εμάς και παντοιοτρόπως.