Η ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ, ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΒΑΜΠΙΡ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΚΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ!
 •  
  Η νίκη του ΟΧΙ στο ιστορικό δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015, αποκτά πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις από μια απλή αναμέτρηση μεταξύ των δυο επιλογών.

  Όταν επί μια εβδομάδα...οι εταίροι μας αποφάσισαν να κλείσουν τις ελληνικές τράπεζες αφήνοντας τες χωρίς ρευστό και να επιβάλουν στον Ελληνικό λαό μια αφάνταστη ταλαιπωρία, όταν επί μια εβδομάδα τα προδοτικά Ελληνόφωνα κανάλια ασκούσαν καθημερινή τρομοκρατία για να αναγκάσουν τους Έλληνες να ψηφίσουν ΝΑΙ, όταν επί μια εβδομάδα οι θεσμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης μας σήκωναν συνεχώς το δάχτυλο απειλώντας τον ελληνικό λαό μην τυχόν και δεν ψηφίσει ΝΑΙ, αντιλαμβάνεται κανείς την σημασία της μεγάλης νίκης του ΟΧΙ!

  Αυτό το άθλιο παιχνίδι σε βάρος της νόμιμης Ελληνικής κυβέρνησης, όποια και αν ήταν αυτή, το άθλιο παιχνίδι με ψεύτικα διλήμματα εκφοβισμού, τελικά γύρισαν μπούμερανγκ στους εμπνευστές τους και έριξαν το βάρος υπέρ του ΟΧΙ!

  Το πρόβλημα είναι αν θα καταλάβουν όλοι αυτοί και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, τι έκαναν σε βάρος της χώρας και αν επιτέλους θα τιμωρηθούν αυτοί οι άθλιοι δημοσιογράφοι που για άλλη μια φορά έδειξαν τον πραγματικό τους ρόλο.

  Αρχίζει μια καινούργια μέρα για όλους μας!

  Να προσευχηθούμε για το καλύτερο για την ταλαιπωρημένη πατρίδα μας.!