Ανάληψη καθηκόντων Ιατρού στο Γενικό Νοσοκομείο Κ.Υ. Καρύστου
  •  

    Από την ερχόμενη Δευτέρα 20 Ιουλίου θα ενισχυθεί το δυναμικό των ιατρών του Γ.Ν. –Κ.Υ. Καρύστου με ένα επιπλέον άτομο. Πρόκειται για την κα Κιπενή Δήμητρα, Γενική Ιατρός σε βαθμό Επιμελητή Α΄.

    Η πολύχρονη εμπειρία της σε συνδυασμό με την επιστημονική της κατάρτιση θα ενισχύσει την ετοιμότητα του Νοσοκομείου Καρύστου εν μέσω καλοκαιριού και θα αναβαθμίσει την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας με την καλύτερη και ποιοτικότερη κάλυψη των ορεινών και παραθαλάσσιων περιοχών.
     


     

    Για την βέλτιστη μάλιστα παροχή υγειονομικών υπηρεσιών, υπήρξε συνάντηση την προηγούμενη εβδομάδα στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στη Λαμία, μεταξύ του Περιφερειάρχη κου Μπακογιάννη με τους Διοικητές των Νοσοκομείων της Στ. Ελλάδος. Εκεί συμφωνήθηκε να δοθεί από την πλευρά της Περιφέρειας επίδομα στους επικουρικούς ιατρούς και στους ιατρούς υπηρεσίας υπαίθρου (αγροτικούς), ισόποσου αξίας 400€ ανά ιατρό, μηνιαίως, για όλη τη διάρκεια της θητείας τους. 

     
    Στη συνάντηση παρεβρέθει και ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Καρύστου, κος Μίχας Αναστάσιος ο οποίος εξέθεσε τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες της περιοχής και στον οποίο δόθηκε η δέσμευση ότι το επίδομα θα αφορά το σύνολο των ιατρών (επικουρικών και αγροτικών) που θα υπηρετήσουν και στη Νότια Εύβοια. 
     

    Ο Αναπληρωτής Διοικητής 
    Γ.Ν.- Κ.Υ. Καρύστου
    ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΙΧΑΣ