Πάτε να φάτε Βαρουφάκη και Κωνσταντοπούλου γιατί σας χαλάνε την σούπα;
  • Μετά τα ηχηρά όχι της Ζωής Κωνσταντοπούλου και την αδιαφορία του εκβιαζόμενου Βαρουφάκη είναι φανερό ότι έχει ξεκινήσει ένα σχέδιο αποδόμησης αυτών των δύο την μία θέλουν να την εμφανίσουν υστερική κακιά και κομπλεξική και τον άλλον παρανοϊκό και τρελό.

    Δεν είναι τυχαίο ότι όλα ξεκίνησαν αμέσως μετά τεράστια κωλοτούμπα του Τσίπρα και μάλιστα αφού είχε ταυτιστεί με τις πολιτικές γραμμές των προηγούμενων μέσα στην βουλή παίρνοντας την στήριξή τους για το τρίτο μνημόνιο.

    Όλο αυτό όμως γίνετε και καλά για να αποδείξει ο Τσίπρας ότι ο Βαρουφάκης εφθήνεται για την αποτυχία της διαπραγμάτευσης και όχι αυτός που δεν ήταν ικανός να εφαρμόσει οποιοδήποτε πλάνο β.

     

    Την Ζωή από την άλλη θέλει να την φάει γιατί προφανώς δεν την θέλουν οι νέοι του πολιτικοί συνέταιροι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ επειδή πάντα τους στήνει στην γωνία και έχει ξεκινήσει ήδη την παραπομπή τους στην δικαιοσύνη.

    Εκτός από αυτό θέλει να την γκρεμίσει γιατί είναι και πρόεδρος της επιτροπής ελέγχου και διαφάνειας και των μνημονίων που είναι διαρκής και σημαίνει ότι εκεί πρέπει να βρεθεί και ο ίδιος ο Τσίπρας να απολογηθεί και από τι αντιλαμβανόμαστε είναι δύσκολο να απολογείσαι απέναντι από την Κωνσταντοπούλου.