Να Πάρουμε Πάλι Πίσω την Πατρίδα μας...
  • Τον Γενάρη πήγαμε σε εκλογές ……. δεν θέλαμε άλλα μνημόνια ….. και βγάλαμε -Έλληνα σταμάτα να τρως κουτόχορτο- τον Σφύριζα που συμπράττοντας με τους Συγκαμμένους μας κατσικώθηκαν στον σβέρκο για ένα οχτάμηνο παίζοντας τις κουμπάρες.

    Εκεί λοιπόν στις 24 Γενάρη προειδοποιούσα για κάτι που ερχόταν με το «παιδί» …. αλλά απ” ότι φάνηκε κανείς δεν έδωσε σημασία, και τα πράγματα πήραν τον σχεδιασμένο δρόμο.

    Ούτε πάλι και τον Ιούνη με τα δερμοψοφίσματα …. και προχωρήσαμε στο παρακάτω … πολύ παρακάτω έτσι μπας και βάλουμε μυαλό …. αλλά μπάααα που τέτοια τύχη.

    Να νέα μνημόνια ….. να το ένα …. να το άλλο ….. να καινούριες συνεχώς φουρνιές ανήμπορων κατσαπλιάδων …… ΟΛΑ από παλιά ψηφισμένα …. αλλά με ΝΕΟ καινούριο περιτύλιγμα …. ένα-ένα σερβιρισμένα …. για να είναι ευκολο»χώνευτα».

    Και μεις …. ο Λαός …. στον κόσμο του ….. αντίδραση καμμία !!!

    Οπότε το σύστημα προχώρησε το σχέδιο ……. αν το πετύχει είμαστε ΟΛΟΙ οριστικά τελειωμένοι.

    Αφού μας έριξε τις καραβιές των ανήμπορων και δύστυχων λαθρομεταναστοπροσφύγων ….. έτσι για να “χουμε κάτι ν” απασχοληθούμε ….. ξαφνικά χωρίς λόγο και αιτία του την βάρεσε κατακέφαλα και αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του…..

    Παράξενα πράγματα ….. αλλά να που συμβαίνουν ….. ή μήπως όχι και τόσο παράξενα και ανεξήγητα ;

    Αφού ο Τσιπροτέτοιος δεν είχε κανένα πρόβλημα, πέρασε ότι του είπαν και με το παραπάνω, είπαμε είναι καλό και υπάκουο παιδί, δεν λέει όχι, τον σιγοντάρισαν όλοι, βρήκε ένθερμους υποστηριχτές παντού, και όσοι έκαναν πως διαφωνούσαν ποτέ δεν πήγαν παραπέρα απλά …. έκαναν πως δήθεν ….. οπότε γιατί να τον νοιάξουν τα μέτρα του Οκτώβρη … έτσι και αλλιώς ο Λαός αντίδραση καμμία …. το τσιπρόπουλο όμως ξαφνικά … μπαμ και τέζα …. εδώ και τώρα θέλησε αυτοδυναμία με καινούρια εντολή.
    Αλλά όσο βλαμμένος και να “ναι …. για να τρελάθηκε δεν το βλέπω !!!
    Εντολή …. αφεντικών …. σκασμός και τα σκυλιά δεμένα !!

    Αλλά τι διάολο θέλει το σύστημα ;;

    Να τους έχει ΟΛΟΥΣ να …. χορεύουν μαζί ;
    Μα το είχε …. συνέπραξε και η κουτσή Μαρία !!!

    Κάποιοι κάνανε νερά …. και φοβήθηκε ;;
    Έλα ΡΕ …. που το είδατε ;
    Για πραγματικά νερά μιλάμε ….. όχι για παιχνίδια αλλαξοκωλιάς, όπου κάνουν πως διαφωνούν και λοιπά και λοιπά,

    Φοβήθηκε μήπως από την πολύ «δύναμη» κάποιο κόμμα του την κάτσει και πάμε γι” άλλα ;;
    Αφού οι Συριζοκαμμένοι κυβερνούσαν έχοντας ΜΟΝΟ το 25% των ψηφοφόρων …. ποια δύναμη λοιπόν ….. ώστε να θελήσει να τους την μειώσει ;;

    Φοβήθηκε τα Κουκούδια ;
    Ρε πάτε καλά ;; Αφού αυτό τα χρηματοδοτεί !!!
    Άλλωστε τους το είχε πει ξεκάθαρα από την αρχή «Εσείς μόνο θα φωνάζετε» και εκείνοι μας το κάνανε λιανά «Εμείς δεν θέλουμε να Κυβερνήσουμε».
    Και πάντα όταν ξεπέρναγαν τα ορισθέντα ποσοστά ….. άρχιζε το μπρατ εδώ … μπρατ εκεί …. χωρίζανε εφαρμόζοντας το ρητό της γιαγιάς τους «τα σκόρδα όσο αργιεύουν χοντραίνουν» …. μάλλον από την μάσσα θα εννοούσε ο ποιητής !!

    Τι λέτε να έκλασε μέντες από τους Χρυσαυγουλάδες ;
    Μα ντιπ μαλάκες είσαστε ;
    Δικοί του είναι και αυτοί …. μιλάμε για τα κεφάλια …. το πόπολο χέστο !!

    Τότε ρε ΛΕΒΕΝΤΕΣ μου τι σκατά θέλει ;;

    Ας βάλουμε το κολοκύθι μας να δουλέψει !!!

    Και ας ξεκινήσουμε από αυτά που δεν το ενδιαφέρουν !!
    1. Να περάσει νέα μνημόνια και μέτρα δεν το ενδιαφέρει ….. ήδη πέρασε και περνάει ότι θέλει ότι ώρα θέλει – ποιος θα πει όχι …. οι δικές του κόττες ;
    2. Να μας κάνει να χάσουμε την εμπιστοσύνη στους πολιτικούς … το έχει καταφέρει σχετικά …. οπότε μάλλον δεν λέει
    3. Να τους αφαιρέσει δύναμη ….. μα δεν έχουν …. ελέω καταστρατηγήσεων και παρανομιών κυβερνούν …. ότι ώρα θέλει τους την αφαιρεί και αυτήν την λίγη που τους έχει δώσει.
    4. Να εμπλέξει περισσότερους στο κόλπο ….. μα όλοι -απ” όλους τους κλάδους και τις συντεχνίες- γιουσουφάκια του είναι.
    5. Αυτούς που κάνουν πως φωνάζουν ή διαφωνούν …. μα αυτό τους έβαλε να το κάνουν, δικά του παιδιά είναι, αυτό τους πληρώνει.
    6. Σίγουρα δεν φοβάται Ιδεολογίες και άλλα κουραφέξαλα -Φασισμούς, Ιμπεριαλισμούς, Φιλελευθερισμούς, Σοσιαλισμούς και Κουμουνισμούς ….. αφού αυτό τα έφτιαξε και τα χρηματοδότησε όλα αυτά τα κατασκευάσματα.
    7. Οπωσδήποτε δεν φοβήθηκε τους «Νεοεμφανισθέντες» …… αφού αυτό τους εμφάνισε και τους έκανε γνωστούς δίνοντας τους βήμα …. αλλιώς δεν θα τους ήξερε ούτε η μάνα τους – δεν θα είχατε ακούσει ποτέ για δαύτους.
    8. Να βγάλει μια πλήρως ελεγχόμενη κυβέρνηση …. μα μέχρι τώρα τι ήταν όλοι αυτοί …. είπε κανείς όχι ποτέ ; οπότε …. δεν
    9. Δεν έχει πρόβλημα με όποιον και να είναι επάνω, μας έβαλε τον Παπαδήμο …. τώρα λέτε να έχει πρόβλημα να κρατήσει την Κούλα επ” αόριστον ….. αν εμείς μουλαρώσουμε και πάμε σε επαναλαμβανόμενες -αν το επιτρέψουν- ή ξεκινήσουμε τίποτε αντιδράσεις ; Μα συγκοινωνείτε ; είδατε τίποτα τέτοιο …. φτερό δεν κουνιέται.

    Αφού …. αφού και ξανά αφού…. δεν το ενδιαφέρουν όλα αυτά … τι διάολο μπορεί να είναι αυτό που θέλει να πετύχει με την τελευταία του κίνηση ;;

    Σίγουρα δεν ονειρεύεται τα ακόλουθα
    1. Να κάψει χαρτιά …. θα πρέπει να είναι τελείως ηλίθιο ώστε να περιμένει να βγει κάποιος χωρίς προετοιμασία και ερείσματα στο λαό – κανείς «Σωστός» δεν είναι τόσο βλάκας ώστε να βάλει μόνος του το κεφάλι του στο ντουρβά, χωρίς να ελπίζει τουλάχιστον όχι να πετύχει αλλά έστω να ανοίξει τον δρόμο ….. οπότε άκυρο.
    2. Να πετύχει την πλήρη και οριστική παράδοση ΟΛΟΥ του Λαού …. οπωσδήποτε το εύχεται… αλλά δεν μπορεί να ελπίζει ότι θα το πετύχει … ΠΟΤΕ … πάντα θα υπάρχουν έστω οι λίγοι τρελοί, να τους περιορίσει ; ποιους τους τρελούς ; αυτό δεν γίνεται με τίποτα ….. να τους καθαρίσει μπορεί … μπορεί να το κάνει ανά πάσα στιγμή …. είναι όλοι γνωστοί – άλλωστε δεν κρύβονται …. καθώς και από ρουφιάνους έχουμε περίσσευμα και δουλεύουν εντατικά -γλείφοντας και έρποντας- … οπότε αποκλείεται να έχει ξεφύγει κανένας …. και εξ αυτού … το ξεχνάμε και τούτο.

    Ας το πάμε πιο πέρα …. ας δούμε τι άλλο έμεινε που μπορεί να θέλει …. τι δεν έχει πετύχει ακόμα …. ή τι μπορεί να θέλει να αυξήσει σε αυτά που ήδη έχει.
    1. Σίγουρα θα ήθελε να πετύχει να το βουλώσουν και οι υπόλοιποι ….. ήδη έχει πετύχει να πάρει με το μέρος του πολλούς και άλλοι απηυδίζοντας από την μαλακία του κόσμου να παραιτηθούν – θα “θελε να επεκταθεί περισσότερο η μούγγα, να επικρατήσει σιγή, όμως αυτό μπορεί να συμβεί αλλά και πάλι μόνο εν μέρει ΑΝ ο κόσμος συμβιβαστεί, οπότε όσο και να το θέλει δεν μπορεί να είναι ο λόγος.
    2. Οπωσδήποτε θέλει ο κόσμος να απηυδήσει τελείως και να χάσει κάθε πίστη ότι μπορεί να βρει άκρη μέσω του πολιτικού συστήματος …. αλλά δεν είναι καθοριστικός λόγος ώστε να πάμε στο εν λόγω τόλμημα …. αφού έτσι και αλλιώς αυτό προχωράει καθημερινά … από μόνο του.
    3. Να φτάσει ο κόσμος στην απόλυτη απελπισία και απόγνωση …. να γίνει αλοιφή και να παραδοθεί πλήρως …. αυτό το παλεύει, αλλά δεν είναι ο καθοριστικός λόγος του εγχειρήματος … αυτό θα το πετύχει έτσι και αλλιώς με την πάροδο του χρόνου .. ΑΝ κάτι δεν ανατρέψει την κατάσταση.
    4. Να προωθήσει μια νέα Θρησκεία …. μια πανθρησκεία …. αλλά δεν είναι ο λόγος αφού έτσι και αλλιώς και με τις ήδη υπάρχουσες μια χαρά κάνει την δουλειά του … αφού δικά του δημιουργήματα είναι.
    5. Να ξεκινήσει πολέμους …. ήδη και αυτό το κάνει ότι ώρα και όποτε θέλει, είδατε να ρωτάει κανέναν ;
    6. Να μας κάνει μια πολυπολιτισμική κοινωνία …. το παλεύει γι” αυτό στέλνει όλες αυτές τις καραβιές των «παράτυπων» κοπρόσκυλων, αλλά δεν είναι ο λόγος…. αφού μέσω των κυβερνώντων το προχώρησαν το πράγμα … αυτοί δεν τους προσκάλεσαν από το ’90 κιόλας ;
    7. Να διαλύσει την οικονομία …. μα δεν έμειναν και πολλά, το έχει ήδη κάνει και οσονούπω τετέλεσται !!

    Δεν μπορεί να είναι κάτι …. κάτι από αυτά …. κάτι άλλο είναι …. ΤΙ διάολο όμως μπορεί να είναι;;

    ΤΙ ΕΜΕΙΝΕ λοιπόν Λεβέντες μου ;;

    Μόνο κάτι που θέλει να περάσει και να παγιώσει οριστικά !!!!
    Για να περάσει όμως αυτό το κάτι πρέπει να έχει αποσπάσει την προσοχή σε κάτι άλλο, να είμαστε απασχολημένοι με κάτι.

    Έχουμε ήδη μερικά που ΔΕΝ μας αφήνουν καιρό και μυαλό να δούμε ξεκάθαρα.
    1. ΛΑΘΡΟ …. που σε λίγο το πρόβλημα θα γίνει πολύ έντονο
    2. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ….. μειώσεις, περιορισμοί διακίνησης κλπ.
    3. ΑΝΕΡΓΙΑ ….. που θα αυξηθεί υπέρ το δέον
    4. ΕΚΛΟΓΕΣ …. με κάτι ακόμη να τρωγόμαστε …. αυτό συμπληρώνει πλήρως τον καμβά.

    Ακριβώς αυτό είναι που θέλει να πετύχει προχωρώντας σε Εκλογές ……. Να μας αποσπάσει πλήρως την προσοχή από αυτό που μηχανεύεται !!!

    Τι λέτε σας το έχουμε πει πιο είναι ΑΥΤΟ ή όχι ;;
    Για βάλτε το ξερό σας να δουλέψει λίγο !!

    Αρκετά με το εν λόγω …. ας πούμε και δυο λόγια για τις ΕΚΛΟΓΕΣ.

    Από το πολιτικό σύστημα σχεδόν ΟΛΟΙ δοκιμάστηκαν και απέδειξαν ότι είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    Όσοι ακόμη δεν κυβέρνησαν είναι ακριβώς τα ίδια σκατά, αφού άλλωστε είναι ελεγχόμενοι και χρηματοδοτούμενοι από το ίδιο κέντρο, έστω και αν την δουλειά την έχουν αναλάβει αρκετοί αχυράνθρωποι και όχι μόνο ένας.

     

    Όσοι τώρα για πρώτη φορά βγουν στο κλαρί και αυτοί θα είναι προϊόντα του συστήματος ….. αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να προλάβουν να κάνουν κάτι και να τους μάθεις, για να τους μάθεις θα έχουν ήδη συμβιβαστεί και υπογράψει κατεβατά ολόκληρα.
    Έστω όμως ότι είναι αγνοί και ιδεολόγοι …. και σε αυτούς δεν πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη …. διότι είναι παντελώς ΒΛΑΚΕΣ, αφού πιστεύουν ότι το σύστημα θα τους αφήσει, πάνω σε τι θα πατήσετε ρε ζωντόβολα …. που και πως θα αποκτήσετε ερείσματα ;

    Οπότε δεν έχουμε να περιμένουμε κάτι από το Πολιτικό σύστημα !!

    Και τι κάνουμε …. Παραδινόμαστε ;;;

    ΟΧΙ βεβαίως …. θα πρέπει να το παλέψουμε !!

    Εμπρός λοιπόν στα ΟΠΛΑ !!!

    Μα τι διάλο γίνεται ….. πάω καλά ;
    περιμένω από κοιμισμένους λεχρίτες να αντιδράσουν και να ξεσηκωθούν ;

    Αν περίμενα κάτι τέτοιο … τότε πραγματικά δεν θα πήγαινα καλά …. θα ήμουν για δέσιμο !!

    ΟΠΟΤΕ ….. τι μας λες ρε μάγκα ;

    ΑΥΤΟ που έχω πει τόσες και τόσες φορές !!

    Αφού δεν είμαστε ικανοί και άξιοι να ξεσηκωθούμε μόνοι μας και να αποκτήσουμε την Ελευθερία μας ….. Ας Δώσουμε τουλάχιστον την ευκαιρία και το πάτημα σε ΑΛΛΟΥΣ να το ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ για ΜΑΣ.

    Έχω πει πολλές φορές ότι δύο τρόποι υπάρχουν ώστε να εκμεταλλευτούμε τις ΕΚΛΟΓΕΣ.
    Αυτοί είναι ….. Πολύ Μεγάλη ΑΠΟΧΗ πάνω από 70-80% ή με το ίδιο ποσοστό σε ΛΕΥΚΟ.
    Αυτό έχω προτρέψει σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις.

    Στις επικείμενες εκλογές μαυρίστε όλο το πολιτικό κατεστημένο ….. ούτε μία ψήφο σε κανένα κόμμα …. μεγάλο ή μικρό …. αφού όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουν. Με τίποτε δεν μπορώ να διανοηθώ ότι μπορεί για ακόμα μία φορά να επιτρέψετε να σας σύρουν στο βάραθρο …. γιατί για βάραθρο πρόκειται πλέον.

    Αυτή την φορά ….. επειδή τα πράγματα είναι πολύ επικίνδυνα,
    παροτρύνω τους ΠΑΝΤΕΣ να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν ΛΕΥΚΟ

    ….. έτσι με αυτό θα καταγραφεί ξεκάθαρα η αποστροφή τους στο σύστημα και αυτή τους η πράξη θα γίνει ΚΑΛΕΣΜΑ στους Ικανούς και Άξιους να βγούνε μπροστά και να πάρουν τις τύχες της χώρας και του Έθνους στα χέρια τους.

    Τότε πλέον θα έχουν το έρεισμα στον ΛΑΟ …..
    …… Το ΚΑΛΕΣΜΑ θα έχει ΕΚΠΕΜΦΘΕΙ
    …… Θα γνωρίζουν ότι ό Λαός το ζητά … το θέλει

    ΤΟΤΕ με τίποτε δεν θα μπορούν να το αρνηθούν

    ….. και Ελεύθερες Φωτεινές μέρες θα έλθουν … για την Πατρίδα και το Έθνος !!!

    Ας γυρίσουμε λοιπόν μπούμερανγκ στα μούτρα του συστήματος, αυτό του το τόλμημα …. ας το εκμεταλλευτούμε τώρα που έχουμε την ευκαιρία ….. ΠΑΜΕ να τους σπάσουμε την μούρη μια και καλή … άϊντε εμείς …. οι τρελοί …. να το κάνουμε πράξη…..

    Υ.Γ. -1. Μαλάκα Έλληνα …. μην μου στερήσεις το να μπορώ να σε βρίζω ….. μην χάσεις την ευκαιρία …. γιατί τότε σύντομα δεν θα μπορώ να το κάνω πλέον ….. βέβαια θα συνεχίσω να σε βρίζω αλλά τότε δεν θα μπορείς να το δεις …. ούτε να μου το ανταποδώσεις !!
    Αν δεν μπορείς να βρεις άλλους λόγους ……. Τουλάχιστον κάντο μόνο γι” αυτό ….. να μπορούμε να αλληλοβριζόμαστε άνετα !!!

    Υ.Γ. -2. Είπα σήμερα να μην το κάνω ….. αλλά τελικά θα ρίξω γερό μπινελίκι …. !!

    Και ενώ πάντα θα αναγνωρίζω στον καθένα να είναι για τον εαυτόν του όσο Βλάκας και Ηλίθιος θέλει και επιλέξει ….. θα τον πάρει ο διάολος αν σκεφτεί να το περάσει και στους άλλους.

    Ελπίζω τα παρακάτω να ξεδιαλύνουν περισσότερο τα πράγματα σχετικά με το τι έχετε και πρέπει να κάνετε στις Εκλογές.

    Όπως κάθε φορά στις εκλογές, για να μην μιλήσω για άλλα θέματα, βγαίνουν οι Πληρωμένοι Σαλτιμπάγκοι του Συστήματος μαζί με τις κωλορουφήχτρες τους στα μπλογκ στα ΜΜΕ εδώ-εκεί …. όπου μπορεί να φανταστεί κανείς ώστε να θολώσουν τα νερά και να ενσπείρουν τρόμο, φόβο και αμφιβολία …. να μην αφήσουν πρόβατο να ξεφύγει απ” το μαντρί.

    Έτσι και τώρα …. βγήκαν να μας πουν …. μην και τολμήσουμε να κάνουμε διαφορετικά απ” ότι μέχρι τώρα ….. γιατί θα είμαστε λέει Παπαγάλοι

    Ποιοι ρε ξέκωλα του κερατά …. τολμάτε ρε ούστηδες …. γάϊδαροι εσείς να λέτε τον κόκκορα κεφάλα ;
    Τι λέτε ρε ρεντίκολα …. εσείς που δεν έχετε αφήσει κώλο να μην τον γλείψετε θέλετε να κάνετε νουθεσίες ;

    Γιατί να μην φύγουμε από το μαντρί …. ρε κατίνες ;
    επειδή θα σας κάνουν ντα τα αφεντικούλια σας που δεν μπορέσατε να το αποτρέψετε ;

    Να μείνουμε …. λοιπόν στο μαντρί …. μπας και χάσουτε τα κόκκαλα που σας πετάνε οι αφεντάδες σας ;

    Τι έγινε ρε ;
    Νιώθουτε καυτή την ανάσα τους στο σβέρκο σας ;
    Νιώθουτε τον βούρδουλα να κροταλίζει στα καπούλια σας ;
    Γι” αυτό ρε …. εμείς πρέπει να μείνουμε σκλάβοι ;

    Τι μας λέτε λοιπόν ρε σούργελα ;

    ΔΕΝ πρέπει να πούμε όχι …. δεν πρέπει να αντιδράσουμε ;

    Είναι καλό και θεμιτό να τρέξουμε πάλι να ψηφίσουμε κάποια από τα βρωμερά σκουλήκια που μας μοστράρει το σύστημα των αφεντάδων σας ;

    Ο Ελληνικός Λαός ήταν τόσο Μ@Λ@Κ@Σ που τους δοκίμασε ΟΛΟΥΣ …. ξανά και ξανά …… δηλαδή να συνεχίσει το ίδιο βιολί ; αυτό του λέτε ρε πουλημένα κοπρόσκυλα ;

    Μήπως θέλετε να πείτε να διαλέξει αυτόν που είναι λιγότερο Σάπιος από τον ολοκληρωτικά σάπιο ;
    Αυτόν που έχει φιλήσει 999 κατουρημένες ποδιές και όχι χίλιες ;
    Αυτόν που είναι κατά 90% κρύφιος αλλοεθνής πεμπτοφαλλαγγίτης και όχι 100% και φανερός ;
    Αυτόν που σούρνεται στην Δρυός στου Δαυΐδ στον Κριναετό και όχι στου Σκωτικού ή Γαλλικού τύπου στοά ή στοΐτσα ;
    Αυτόν που ξερογλείφει το ΚΙΣ και όχι το AJC ;
    Αυτόν που έχει διαχειριστή στην Αμερικάνική και όχι στην Αγγλική ή Γαλλική πρεσβεία.
    Αυτόν που χρηματοδοτείται από τον Σόρος και όχι τον Ροκφέλερ ;
    Αυτόν που πείρε τις Μίζες μέσω Λουξεμβούργου και όχι Λιχνενστάϊν ή Κέϋμαν ;
    Αυτόν που τις αρπαχτές του τις διαχειρίζεται η HSBC και όχι η PARIBAS, η JP MORGAN,η Goldman Sachs, η Μοrgan Stanley, η Citigroup ή η Merrill Lynch ;
    Αυτόν που έφτιαξε 50 διαμερίσματα και όχι τον άλλο που άρπαξε 1000 στρέμματα ;
    Αυτόν που είναι παραπαίδι της Μπίλντερμπεργκ και όχι της Τριμερούς ή του Κλαμπ της Ρώμης ;
    Αυτόν που τον δασκάλεψαν στο Χάρβαντ και όχι στo London School of Economics ;
    Αυτόν που έχει υπογράψει συμβόλαια Υποταγής ΕΔΩ και όχι ΕΚΕΙ ;
    Αυτόν που τον κρατάνε με τούτο και όχι με κείνο ;
    Αυτόν που είναι παλιός Γερμανοτσολιάς και όχι νέος ;
    Αυτόν …. αυτόν ….. αυτόν ;;;;;

    Κάποιον από ΌΛΟΥΣ αυτούς προτείνετε ρε ΗΛΙΘΙΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ να ψηφίσει πάλι ο Ελληνικός Λαός ;

    Ή μήπως θέλετε να μπουν όλοι …. έστω και στο μικρότερο μαντρί μπας και γυρνάει κανείς ΛΕΥΤΕΡΟΣ ;

    Και τι άλλο θα μας αραδιάσετε ωρέ γιουσουφάκια ;
    Με τι θα μας φοβερίσετε ;
    Θα μας πείτε ότι μπορεί να μείνουμε α-κυβέρνητοι;
    Έεεεεε και εγώ θα σας πω …. χέστηκε η φοράδα στ” αλώνι !!!!

    Χίλιες φορές καλύτερα ….. α-κυβέρνητοι !!
    Γιατί θα μας λείψουν τα μνημόνια …… δεν θα “χουμε κάποιον να τα υπογράψει ;
    Θα μας λείψουν τα ξεπουλήματα και οι προδοσίες ;
    Θα μας λείψουν οι αρπαχτές της κάθε σαπιοκοιλιάς ;
    Θα μας λείψει η σωστή εφαρμογή των νόμων ; …… αλήθεια ρεεεεέ …. να γελάσω τώρα ή να περιμένω ;

    Τι μας λέτε ρε χαϊβάνια του κάθε κρετίνου εφιάλτη ;
    Το Βέλγιο που έμεινε περισσότερο από 1.5 χρόνο χωρίς κυβέρνηση τι κακό έπαθε παραπάνω από ότι του επέβαλαν οι δικοί του κοπρίτες ;

    Χίλιες φορές λοιπόν χωρίς κυβέρνηση …. παρά με τους πουλημένους αυτούς εφιάλτες !!

    Οπότε ….. άντεστε στο διάολο …. δεν μασάμε …. λάθος σας πληροφόρησαν !!! γκέκε ;;

    Τόσο …… πολύ σας κόβει ρε Βλακέντιοι ώστε να μας μοστράρετε προεδροδιατάγματα και νόμους που πέρασαν στις 4 το πρωί 2 πουλημένοι κοπρίτες σε νομοσχέδιο για τον περονόσπορο ;

    Ποιο μετράει ρε Ηλίθιοι ;
    Το Σύνταγμα ή οι δυο αράδες στο νομοσχέδιο του περονόσπορου ;

    Τι είναι Πάνω απ” όλα ;
    Τα νομομαγειρέματα ή οι ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ;

    ΛΕΤΕ λοιπόν να είμαστε τόσο χαζοί ώστε να πιστεύουμε ότι οι πουλημένοι κοπρίτες που μας κυβερνούν δεν θα βρουν τρόπο να γράψουν στα παλιά τους τα παπούτσια ότι και να ψηφίσει ο ΛΑΟΣ ;
    Αυτό δεν έκαναν τον Ιούνη ;

    ΟΧΙ ρε ξεκωλοκατίνες του κερατά δεν είμαστε τόσο χαζοί.

    ΟΜΩΣ …. εσείς και τα αφεντικούλια σας ….. κλάνετε μέντες …. μπας και πετύχουμε να κάνουμε τον λαουτζίκο να ξεκουνήσει …. γιατί τότε … το Σύνταγμα θα γεμίσει Κρεμάλες !!!

    Γι” αυτό σας κόφτει το …. ΛΕΥΚΟ ….. η και η Αποχή.

    ΓΙΑΤΙ τότε ΑΥΤΟΙ που πρέπει θα έχουν Έρεισμα στον ΛΑΟ και ….. φωτιά στα μπατζάκια σας.

    Γι” αυτό θέλουτε τους πάντες μαντρωμένους,
    Γι” αυτό κόπτεστε γι” αυτά που λέμε και πολεμάτε να μην ακουστούν.

    Εμείς θα συνεχίσουμε ….. δεν χαμπαριάζουμε λεχρίτες σαν του λόγου σας ….. το πιάσατε ;
    Θέλουτε μήπως να σας το κάνουμε περισσότερο λιανά ;

    Το πολεμάμε ρε και θα γίνει !!!
    Και αυτοί την φορά …. δεν θα υπάρξουν κουκουλώματα ….. μικροί … μεγάλοι εφιάλτες, λωποδύτες και κάθε άλλος λεχρίτης θα πληρώσετε ….. και μάλιστα ακριβά.
    Όσο έχετε καιρό ….. καταραστείτε τώρα …. την ώρα που γεννηθήκατε …. γιατί τότε ούτε αυτό δεν θα προλαβαίνετε να κάμετε !!!

    Αυτά …. τα λίγα …..για να μην πείτε ότι δεν ξέρατε !!!