ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ & ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…
 •  

  Κυκλοφορούν φήμες και ψίθυροι, αλλά και δημοσιεύματα των ΜΜΕ, ότι επίκειται ΝΟΘΕΙΑ των εκλογικών αποτελεσμάτων μέσω Η/Υ, όπως σε κάθε εκλογή.

  Η Παγκόσμια Κυβέρνηση-Δικτατορία δεν...θα αφήσει τη «μπουκιά-Ελλάς, να φύγει από το στόμα της».

  Προς ενημέρωση του Ελληνικού Λαού παραθέτουμε τα κάτωθι, παρμένα από τα ΜΜΕ.

  Άλλα ψηφίζουμε το πρωϊ, και άλλα βγαίνουν το βράδυ.

  Πράγματι είναι περίεργη η ύπαρξη της εταιρείας ηλεκτρονικών υπολογιστών SINGULAR LOGIC μέσα στο Ελληνικό Υπουργείο Εσωτερικών.

  Κατελήθη πάσα έννοια ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ!!!

  Δεν υπάρχει ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ούτε στα υπουργεία μας. 

  Παντού κάνουν κουμάντο οι δανειστές της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Λόρδου Μεγιστάνα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

  Την εταιρεία των ηλεκτρονικών υπολογιστών SINGULAR LOGIC την αγόρασε ο Λόρδος Ολιγάρχης Μεγιστάνας ΡΟΤΣΙΛΝΤ πρόεδρος της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. 

  Αυτός ο άνθρωπος είναι παμφάγον όν, τίποτα δεν αφήνει να πέσει κάτω, είναι αρπακτικό πρώτης επιλογής, όλα τα αγοράζει, «όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει» λέει ο Λαός.

  Μέχρι τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του υπουργείου εσωτερικών καταδέχθηκε να «φάει», για να βγάζει τα δικά του αποτελέσματα.

  Ο έγκριτος συνταγματολόγος Γιώργος Κασιμάτης λέει, «Οι εκλογές διεξάγονται κατ’ εντολήν των δανειστών».

  Οι δανειστές του παγκόσμιου προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΄γνωρίζουν ότι μπορούν να βγάλουν την Κυβέρνηση που θέλουν, μέσω των Η/Υ του ΥΠ.ΕΣ. για την εξυπηρέτηση του παράνομου ΧΡΕΟΥΣ αλλά και των Μνημονείων.

  Οι Τσίπρας και Μεϊμαράκης το γνωρίζουν αυτό, εκεί ποντάρουν για είναι πρώτο και δεύτερο κόμμα, γιαυτό ο Μεϊμαράκης ζητάει διακαώς συνεργασία με τον Τσίπρα, για να εφαρμόσουν αμφότεροι το Μνημόνιο, ισχυροί όντες.

  Η εταιρεία SINGULAR LOGIC είναι αυτή που μέσω των Η/Υ εκδίδει τα εκλογικά αποτελέσματα, και εμείς οι αφελείς τα πιστεύουμε. 

  Σιγά μην άφηνε ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ τους εφιάλτες πολιτικούς, πιόνια του, απροστάτευτους.

  Ο Λόρδος Επικυρίαρχος, Μεγιστάνας και Ολιγάρχης Βαρώνος ΡΟΤΣΙΛΝΤ βγάζει ότι αποτελέσματα θέλει. 

  Βγάζει ότι κόμματα επιθυμεί, αλλά και τα ποσοστά.

  Βγάζει τους βουλευτές που είναι ορντινάντσες του και υπάλληλοί του, και έχουν συγγενικότητα με την δική του ράτσα-Εθνότητα.

  Ο Λόρδος πρόεδρος ΡΟΤΣΙΛΝΤ σκέφθηκε, «Δώσμου το λογισμικό των Η/Υ, και θα κυβερνάω εγώ την Ελλάδα».

  Σαν το Παππού του με το δολάριο.

  Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι πρόεδρος της παγκόσμιας Κυβέρνησης.

  Αυτό το πράττει μέσω των Η/Υ του Ελληνικού (υποτίθεται) Υπουργείου Εσωτερικών, για να εξασφαλίσει-σαν δανειστής και Κοσμοκράτορας- την ψήφιση όλων των Μνημονίων και εφαρμοστικών νόμων, που προστατεύουν τα συμφέροντά του. 

  Ο Ελληνικός Λαός κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.

  Αυτό συμβαίνει σε όλες τις χώρες του κόσμου, πλην Ρωσίας.

  Ο αφελής Λαός ψηφίζει κατά 80% Μνημόνιο, απληροφόρητος ών!!! 

  Ψηφίζει τα κόμματα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!

  Πρέπει ο εκάστοτε Υπουργός Εσωτερικών, να εξασφαλίσει τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ από τον οποίον πληρώνεται, και ΟΧΙ τον Κοσμοκράτορα Λόρδο ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

  Χρόνια τώρα η εταιρεία SINGULAR LOGIC των Η/Υ, Σιωνιστικών συμφερόντων-ιδιοκτησίας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, έχει αναλάβει την διεξαγωγή των εκλογών, μέσω των προδοτών πολιτικών αχυρανθρώπων υπαλλήλων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, με αποτέλεσμα να αμφισβητούνται όλα τα εκλογικά αποτελέσματα, εδώ και χρόνια τώρα.

  Έτσι ο Κοσμοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ κάνει HACKING, – μέσω Η/Υ και ελέγχει την Ελληνική Δημοκρατία, βάζοντας μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο όποια κόμματα θέλει, όποιον βουλευτή θέλει, μέχρι Λεβέντη και ποτάμια……

  Έγκλημα κατά της πατρίδος έκαναν οι προδότες πολιτικοί εκείνοι που επέτρεψαν να πωληθεί στον Λόρδο πρόεδρο ΡΟΤΣΙΛΝΤ η εταιρεία των Η/Υ των εκλογικών αποτελεσμάτων.

  Αρχικά η SINGULAR LOGIC ήταν ιδιοκτησία της εταιρείας MIG, αυτή η εταιρεία την πούλησε στη Τράπεζα Πειραιώς, και η Τράπεζα Πειραιώς τη πούλησε στο παμφάγον όν, Μεγιστάνα και Παντοκράτωρα Λόρδο ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
  Αυτά τα γνωρίζουμε από τα ΜΜΕ, και από τα βιβλία.

  Έπρεπε η τότε Ελληνική Κυβέρνηση να αγοράσει την SINGULAR LOGIC, να την κάνει Δημοσίου συμφέροντος, και όχι να αφήνει τον κάθε επιχειρηματία να κάνει κουμάντο, και να βάζει στο χέρι τα ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, με αποτέλεσμα να βγάζει πρώτο κόμμα των επιθυμιών ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και να ρυθμίζει τα ποσοστά των υπολοίπων κομμάτων ανάλογα.

  Μέχρι τον αριθμό των ψήφων των βουλευτών ελέγχει, επιτρέποντας να εκλεγούν βουλευτές Σιωνιστικής καταγωγής και προελεύσεως.

  Από κοντά και οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, οι οποίες προσγειώνουν τον Λαό, και τον προετοιμάζουν , για το εκλογικό αποτέλεσμα……

  Εμείς σαν εκλογικοί αντιπρόσωποι, φροντίζουμε να μην κλαπεί ούτε μία ψήφος από τα κόμματα, ή από τους υποψηφίους βουλευτές, και ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ κάνει ότι θέλει!!! Βγάζει τα δικά του αποτελέσματα!!!!

  Μας ενδιαφέρει η SINGULAR LOGIC διότι συνοψίζει τις καταμετρημένες ψήφους, και το αποτέλεσμα που βγάζει ανακοινώνει το Υπουργείο Εσωτερικών, και ο Λαός το πιστεύει. 

  Τουλάχιστον το 1/2 των βουλευτών είναι της απολύτου εκλογής και επιλογής του Επικυρίαρχου Κοσμοκράτορα Λόρδου, Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ προέδρου της παγκόσμιας κυβέρνησης-Δικτατορίας, η οποία ενεργεί από τα παρασκήνια!!!.

  Το παράλογο είναι ότι μια ιδιωτική εταιρεία εκδίδει τα αποτελέσματα, εν απουσία αντιπροσώπων των πολιτικών κομμάτων που αγωνίσθηκαν στις εκλογές.

  Ποίος νόμος δίνει το δικαίωμα στο Υπουργείο Εσωτερικών να δίνει το πλέον νευραλγικό πόστο των εκλογών σε μιά ιδιωτική εταιρία;;;

  Έτσι καταργείται η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ και γινόμαστε Ουζουμπούρου…………..

  Πρέπει η εταιρεία των Η/Υ του υπουργείου Εσωτερικών να ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ και να γίνει ΚΡΑΤΙΚΗ!!!

  Ο Ελληνικός Λαός ερωτά, είναι αξιόπιστα τα εκλογικά αποτελέσματα, ή ο Παντοκράτωρας Λόρδος ΡΟΤΣΙΛΝΤ εκλέγει τους βουλευτές, και την εκάστοτε Ελληνική Κυβέρνηση;;; για εξασφαλίσει το παράνομο ΧΡΕΟΣ & τα Μνημόνια;;;

  (παράνομο και επαχθές το χαρακτήρισε πρόσφατα η εξεταστική επιτροπή της Βουλής, πλαισιωμένη από διεθνείς νομομαθείς και οικονομολόγους).

  Να σκεφθείτε ότι την εταιρεία αυτή την πληρώνει ο πτωχεύσας Ελληνικός Λαός εκ του υστερήματος, για να εκλέγει ο Μεγιστάνας Επικυρίαρχος ΡΟΤΣΙΛΝΤ τους εκλεκτούς του.

  ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

  Ο Επικυρίαρχος Λόρδος ΡΟΤΣΙΛΝΤ δεν θα αφήσει να εκλεγεί μια κυβέρνηση του Λαού, Πατριωτική. 

  Πάντα θα εκλέγει μνημονιακές κυβερνήσεις συνεργασίας, μνημονιακών κομμάτων και επίορκων πολιτικών.

  Oι εφιάλτες πολιτικοί πούλησαν στον ΡΟΤΣΙΛΝΤ την εταιρεία Η/Υ υπολογισμού εκλογικών αποτελεσμάτων, ώστε ο Λόρδος ΡΟΤΣΙΛΝΤ να ελέγχει Κοινοβούλιο και Κυβέρνηση, εκλέγοντας υπουργούς-βουλευτές πολιτικούς ορντινάντσες δικές του.

  Τώρα έχουμε τον νέο υπερ-Πρωθυπουργό, σαν Ύπατη Αρμοστεία, τον Ολλανδο-Εβραίο ΜΑΑΡΤΕΝ ΦΕΡΒΕΥ για να εφαρμόσει το 3ο Μνημόνιο μαζί με τους νεο-εκλεγέντας Μνημονιακούς εφιάλτες πολιτικούς, να κόψει μισθούς και συντάξεις, να κόψει τις καταθέσεις των Ελλήνων, και να κάνει την Ελλάδα πατρίδα των Ισλαμιστών λαθρομεταναστών.

  Η Ελλάδα αποικία σε όλο της το μεγαλείο!!!

  ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!!!!!!!!