Άρθρο του Παν. Αντωνιάδη για τις Ανεμογεννήτριες
 •  ΠΡΟΣΟΧΗ  ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΣΗΜΕΡΑ  ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ  ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ  ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ

   ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΑΔΕΣ  ΚΑΙ ΠΩΣ  ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

  ΣΗΜΕΡΑ 5/10/15 Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΔΥΟ ΣΕΛΙΔΩΝ ΤΗΣ 34η-35η ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΙΩΧΝΟΥΝ  ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΑΔΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ  ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ.

  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΛΙΘΕΙ ΖΗΜΙΑ  ΣΕ ΠΟΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ   ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ ,ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΧΑΝΤΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ  ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΝΤΑΣ  ΤΟΠΙΚΑ  ΛΑΜΟΓΙΑ-ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ  ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ  ΦΤΩΧΩΝ  ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΖΟΓΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΧΩΡΙΣ  ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΣΟΥΝ ΜΕ ΑΓΡΟΤΟΤΟΥΡΙΜΟ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗ  ΜΕΤΑΠΙΟΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΠΙΚΗ.

  ΕΠΕΙΔΗ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΧΛΩΡΙΔΑ &ΠΑΝΙΔΑ,ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ,ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΑΝΟΛΟΓΚΟ-ΔΗΜΟΣΑΡΙ ,ΣΤΟΝ ΚΑΒΟΝΤΟΡΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ.ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ  ΑΠΟ ΑΛΜΥΡΟΠΟΤΑΜΟ ΕΩΣ ΠΡΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ  ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

   ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ. ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΡΥΣΤΙΑ ΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΤΟΠΙΟ –ΠΕΡΙΟΧΗ .ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 20ΕΤΙΑΣ  ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑ Σ  ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑΣ.

   ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΕΣΜΟ ΔΙΑΣΠΛΟΚΗΣ ΜΙΑ ΔΡΑΚΑ  ΣΥΜΟΡΙΑΣ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΜΕ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ  ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ&ΔΡΑΣΗ  ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΕΣ, ΔΑΣΑΡΧΕΙΑ, Δ.Ε.Η.,ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ  ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΝ ,ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ-ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΠΟΥ  ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ  ΓΑΓΚΡΕΝΑ  ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗΣ  ΤΟΥ  ΣΑΠΙΟΥ  ΚΑΛΟΤΑΪΣΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ  ΜΕ ΧΟΡΗΓΙΕΣ-Ι.Ε.Κ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ  ΓΗΣ….

  ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ,ΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΔΗΜ. ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ,Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ Δ. ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΟ  ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΓΙΟ ΦΡΟΥΤΟ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ  Α Μ Ο Ι ΣΘ ΟΙ …

  ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΜΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ…ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΟΤΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ   ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟ  ΠΟΣΟΣΤΟ  12,6% ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ…

  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΑΚΗ Ε. ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ…ΠΡΟΣΟΧΗ  ΣΤΟΥΣ ΑΜΙΣΘΟΥΣ… ΠΑΡΑΓΟΝTΕΣ & ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ 20ΕΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ….            

  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΕΥΑΓΓ.  ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΥΠΟΥ –ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΚΙΝ. 6984258458