Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
 •  ΚΥΡΙΕ  ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΔΗΜΑΡΧΩΝ   ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 111 ΔΗΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΙΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ.

  ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΔΙΑΦΑΝΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ,ΔΟΣΟΛΗΨΙΑΣ ΓΗΣ ΜΕ ΨΥΧΟΥΛΑ  ΣΕ ΦΤΩΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ  ΔΙΚΗ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΜΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ  ΠΡΩΗΝ  ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ …ΧΩΡΙΣ  ΩΦΕΛΟΣ;;;

  Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΞΗΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΩΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΕΑ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ  ΣΙΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΔΗΜΑΡΧΩΝ. ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΤΟΠΙΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΔΕΣ ΘΑ ΔΡΑΣΟΥΝ  ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΛΛΟΘΙ  ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

  ΚΥΡΙΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΤΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ  ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΗΤΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ  ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ  ΔΥΝΑΤΟΝ….,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ  EURONOSTRA ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ  ΚΑΙ  ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΑΔΙΑΦΘΟΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ…..

  Υ.Γ  Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ  ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20/10/15 ΣΕΛΙΣ- 31 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ  ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΠΕ ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΛΕΠΑΝ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΥΣ  ΣΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΒΟΥΝΑ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΟΥΝ  ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΝΑΤΑΞΟΥΝ  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ….ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ  ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΡΟΥΝ ΜΕ ΠΑΘΟΣ!!!! ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ….

  ΤΩΡΑ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 214 ΔΗΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ  ΓΙΟΥΝΚΕΡ  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ… 

   ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ  ΣΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΚΑΠΟΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΔΩΣΕΙ  ΩΣ O.T.A ΤΟ  1990 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΧΩΡΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ….

  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

  ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΥΠΟΥ