2 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΙΚ ΜΠΟΞΙΝΓΚ μεχρι 18 ετων)
 • ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΙΚ ΜΠΟΞΙΝΓΚ ΕΦΗΒΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ.

  ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ 3 ΑΘΛΗΤΕΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΛΛΙΑ ΖΕΡΒΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΛΕΓΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ.
     
  ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ 3 ΣΤΑ 3 ΑΝ ΔΕΝ ΑΔΙΚΟΥΣΑΝ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΠΑΝΟ ΣΤΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΓΙΑΥΤΟ.
     
  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΟΚ Κο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΓΟΥ ΣΟΥ Κο ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΛΑΒΩ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ . 
    
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΑΡΗΦΑΝΟΙ ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ.
    
  ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΙΟ ΨΗΛΟ ΣΚΑΛΙ ΤΟΥ ΒΑΘΡΟΥ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ.

  ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΦΑΛΛΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ.
                     ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

                                                                               Μιλτος Dragon Τσενεκος


  Φωτογραφία του Μιλτος ΑΣ Δρακοι Τσενεκος.    Φωτογραφία του Μιλτος ΑΣ Δρακοι Τσενεκος.     Φωτογραφία του Μιλτος ΑΣ Δρακοι Τσενεκος.