CAPITAL CONTROLS: Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
  • ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ


    ΤΑ CAPITAL CONTROLS ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ

    Τα λεγόμενα CAPITAL CONTROLS και εν γένει η οικονομική κρίση οδηγούν με ακρίβεια στην εξ ανάγκης αποδοχή από τον Ελληνικό πιστό λαό, του ηλεκτρονικού φακελώματος! 

    Κάρτα του Πολίτη, Καθιέρωση του Πλαστικού Χρήματος και... μια σειρά άλλων μέτρων (λ.χ. περιουσιολόγιο) προωθούνται ταχύτατα από την άθεη κυβέρνηση Τσίπρα με πρόσχημα της δήθεν πάταξης της γραφειοκρατίας και της φοροδιαφυγής… 

    Έμμεσα δηλαδή καθιερώνεται το ηλεκτρονικό φακέλωμα, αφού θα γνωρίζουν διά του τρόπου αυτού ακόμη και τις διατροφικές και ενδυματικές προτιμήσεις μας και αναλόγως οι οι πολυεθνικές θα πράττουν!!!

    Και ενώ στη Γερμανία οι πολίτες καταστρέφουν τα chip των καρτών μέσα σε φούρνους μικροκυμάτων για να αποφύγουν την παρακολούθηση και την παραβίαση των προσωπικών δεδομένων τους, στην Ελλάδα πολυδιαφημίζονται ως προϊόν που θα συμβάλλει στην διευκόλυνση του πολίτη!!! 

    Σε άλλες εποχές στ’ αλήθεια δεν θα υπήρχε Έλληνας που να μην έβγαινε στους δρόμους διαμαρτυρόμενος. 

    Θα έπεφταν κυβερνήσεις! 

    Τώρα όμως, με την πλύση εγκεφάλου που έχει προηγηθεί έφθασε στο σημείο ή παντελώς να αδιαφορεί ή να το δικαιολογεί υποστηρίζοντας ότι το ηλεκτρονικό φακέλωμα αποτελεί μια απλή τεχνολογική εξέλιξη και τίποτε περισσότερο…

    Μάλιστα κρίνονται ως φανατικοί και γραφικοί, όσοι εμμένουν να εναντιώνονται. 

    Δυστυχώς ακόμα και η εγκλωβισμένη, όπως αποδεικνύεται στην πράξη θρησκευτική ηγεσία του τόπου μας, έχει πεισθεί ότι το ηλεκτρονικό φακέλωμα αποτελεί μια απλή τεχνολογική εξέλιξη. 

    Και αυτός είναι ο λόγος που παραμένει αδιάφορη και αδρανής και ενίοτε και εχθρική στις αντιδράσεις των υποψιασμένων, δυστυχώς, λιγοστών κληρικών που έχουν τη δύναμη να αντιδρούν!

    Η στάση της θρησκευτικής ηγεσίας απλά επιβεβαιώνει τα προφητικά λόγια του Αγίου Παϊσίου στην ιδιόχειρη επιστολή του για το σφράγισμα. 

    Το σχέδιο λοιπόν του υπουργείου οικονομικών και της κυβέρνησης Τσίπρα είναι πλαστικό χρήμα παντού κι όλες οι συναλλαγές μας να γίνονται με κάρτες υποχρεωτικά. 

    Προς το σκοπό αυτό οι τράπεζες προκειμένου να δελεάσουν τους ανυποψίαστους πελάτες τους έχουν ξεκινήσει μια εκστρατεία προώθησης καρτών, χρεωστικών αλλά και πιστωτικών, με συνεχείς διαφημίσεις και τηλεφωνικές ενημερώσεις τάζοντας πολλά δώρα, ταξίδια και χρήματα με κληρώσεις στους κατόχους τους!!!

    Και το υπουργείο οικονομικών συνδυάζει το αφορολόγητο με το πλαστικό χρήμα. 

    Κι όλα αυτά περιλαμβάνονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας και της εξοικείωσης των Ελλήνων, ώστε να υποταχθούν και να δεχθούν χωρίς αντιδράσεις το επερχόμενο και σχεδιασμένο εδώ και δεκαετίες ηλεκτρονικό φακέλωμα. 

    Πλαστικό χρήμα λοιπόν παντού, υποχρεωτικά και για μια σειρά από πληρωμές σε ελεύθερους επαγγελματίες και την εφορία, ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών.

    Βασικός σκοπός να περιοριστεί στο ελάχιστο ή και να καταργηθεί – εάν είναι δυνατόν – η χρήση του φυσικού χρήματος, να γίνονται δηλαδή όσο το δυνατόν λιγότερες συναλλαγές σε μετρητά, ώστε να δοθεί, όπως ισχυρίζονται, ένα ηχηρό χτύπημα στη φοροδιαφυγή. 

    Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη έχει ήδη συσταθεί στο υπουργείο οικονομικών σχετική ομάδα εργασίας…


    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…