ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΑΚΟΙ ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
 •  

  ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΑΚΟΙ ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΙ 2η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΙΚ ΜΠΟΞΙΝΓΚ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ.
  ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΙΣΙΡΗ ΣΤΟ ΚΙCK LIGHT ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ 69- ΚΙΛΩΝ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ 2015 ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ. 
  Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΚΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΥΣ 8 ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ.
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΙ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ
  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.   .
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΟΚ ΚΥΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΙΛΤΟ ΠΑΝΑΓΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΥΜΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ FAIR PLAY ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΑΙΞΕ.
  ΤΕΛΟΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΤΣΙΑΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ 
  ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΣΤΟ ATHENS CHALLENGE
  Α.Σ. ΔΡΑΚΟΙ ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ