Άιντε πάρτε μπροστά ...
  •  
    ΡΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ πλάσματα δεν σας κάνει εντύπωση οτι για τη φυγή του Χριστοφωρακου επιλήφθηκε το ιδιο το Γερμανικό κράτος ? Αυτοι οι ανθρωποι ξερουν τόσα πολλά (οχι μονο σε σχέση με την χώρα μας...) που δεν μπαίνουν φυλακή ουτε ανακρίνονται .
    Αυτοι οι άνθρωποι απλα "παροπλιζονται" η εναλλακτικά "παθαίνουν κάποιο ατυχυμα δυστυχώς" και εγκαταλειπουν το μάταιο τούτο κόσμο ... Τους λες απλα οτι "εντάξει καηκατε" GAME OVER .και τους ζητας να φευγουν σιγα σιγα η τους κανεις "πακετο" και τους στελνεις συστημένους πίσω στη "μαμα".
    Βλέπεις η Ζιμενς δεν ειναι καμιά εταιριουλα της σειράς, αλλα μια εταιρία κολλοσος που ενδιαφέρει άμεσα και "πολυεπίπεδα" (ξυπνατε με το "πολυεπιπεδα") το Γερμανικοί κρατος.
    Ουσιαστικά λογω θέσης τυγχάνουν μιας "ανεπίσημης" διπλωματικής ασυλιας σε ολα τα μηκη και πλατη της Γης .. Προσπαθώ να σας πω κατι με αυτα που γράφω.
    Μυαλό λεω πως έχετε . Άιντε πάρτε μπροστά ...Τα " επιμέρους ελαττωματα " είναι το κλείσιμο δεκάδων χιλιάδων επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα που για να επιτευχθούν αυτά τα θετικά οικονομικά μεγέθη κατέστρεψαν τις ζωές επαγγελματιών που επί δεκαετίες προσέφεραν απασχόληση και φόρους στο κράτος.
    Σήμερα βρίσκονται σε απόγνωση με απίστευτα χρέη και σε ηλικία από 45 μέχρι 60 είναι απίθανο να ορθοποδήσουν.
    Αυτοι ήταν,μαζί φυσικά με την οικογένεια τους αλλά και οι εργαζόμενοι με τις δικές τους οικογένειες,ή αιτία της νίκης του συριζα και όχι ο λαϊκισμός ή οι μπαρουφες της ηγεσιας του που ασφαλώς επεισαν τους αφελείς.