ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΑΤΟΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ… ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!
  •  germanos
    ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΑΤΟΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ… ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!

    Το άκρων άωτον του ανθελληνισμού από την Άγκυρα και το ΝΑΤΟ, το οποίο πιστός δούλος των τουρκικών αξιώσεων σπεύδει κάθε φορά να ικανοποιήσει τα τουρκικά αιτήματα όσο παράλογα και αν είναι αυτά, προς μεγάλη ελληνική ντροπή.

    Αυτή την φορά το θέμα αφορά την νατοϊκή δύναμη του ΝΑΤΟ που ανέλαβε με την έγκριση της ελληνικής κυβέρνησης υπηρεσία στο ανατολικό Αιγαίο για να εμποδίσει υποτίθεται, (γιατί άλλος είναι ο κύριος σκοπός του), την έλευση και άλλων προσφύγων από τις τουρκικές ακτές.

    RAdm Klein

    RAdm Klein

    Σύμφωνα με πρωτοφανές και αποκαλυπτικό δημοσίευμα της φιλοκυβερνητικής τουρκικής εφημερίδας, Yeni Şafak, η επιχείρηση νατοϊκή δύναμη που ανέλαβε υπηρεσία στο ανατολικό Αιγαίο υπό την διοίκηση του Γερμανού Ναυάρχου, Jörg Klein, είχε πάρει την συμβολική ονομασία «Πλάτων-Αριστοτέλης». 

    Μόλις το έμαθαν αυτό στην Άγκυρα έγινε το… έλα να δεις, λες και με την ονομασία αυτή παρέδιδαν το Αιγαίο στους Έλληνες. Έτσι αμέσως έγιναν κάποια οργισμένα τηλεφωνήματα προς την διοίκηση του ΝΑΤΟ και το ΝΑΤΟ πιστός υπηρέτης της Τουρκίας, έσπευσε αμέσως να αλλάξει τα ονόματα. Τώρα δεν ξέρω τι όνομα θα δώσουν, αλλά δεν αποκλείεται να δώσουν το όνομα… Αττίλας, προς τιμήν της μεγάλη «συμμάχου» μας και «φίλης» Τουρκίας.

    Σκεφτείτε, ούτε τα ελληνικά ονόματα στο Αιγαίο και μάλιστα από μια υποτίθεται συμμαχία, δεν ανέχονται οι Τούρκοι. Μάλιστα!

    Αλήθεια εμείς το δεχτήκαμε αυτό έτσι …??? Αλλά… θα μου πείτε τα ονόματα είναι το λιγότερο!