Βραβεύτηκε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρύστου
 •  

  Την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016 στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ο Περιφερειάρχης κ.Κώστας Μπακογιάννης παρέδωσε τα βραβεία στα σχολεία της Εύβοιας που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό :« Οι μαθητές της Στερεάς Ελλάδας γράφουν για την ιστορία του σχολείου τους»

   
  Το βραβείο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρύστου παρέλαβε ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Παναγιώτης Ελευθερίου , εκπροσωπώντας τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του σχολείου. Στη συνάντηση που ακολούθησε παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας κ. Φάνης Σπανός , ο Διευθυντής Π.Ε. Ν. Εύβοιας κ. Κωνσταντίνος Ζημιανίτης , ο Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Π.Ε. Ν. Εύβοιας , κ. Βασίλειος Λυγούρας , η κ. Σοφία Τσολάκη , περιφερειακή σύμβουλος και δασκάλα του σχολείου , η Πρόεδρος της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Καρύστου κ. Μαρία Κανέλλου - Χουντάση , αντιπρόσωποι από το Σύλλογο Γονέων του σχολείου , η κ. Ελένη Μπούσουλα και κ. Άννα Τσαλαπάτη και ο κ. Ευάγγελος Ορφανός , επί χρόνια Προϊστάμενος 4ου Γραφείου Π.Ε. Εύβοιας.

   

   
  Ο κ. Μπακογιάννης , αφού συνεχάρη τους Διευθυντές των σχολείων , τους ενημέρωσε για τη συνέχιση του προγράμματος και για την τρέχουσα σχολική χρονιά. Επίσης υποσχέθηκε τη στήριξη παρόμοιων προσπαθειών , που ενεργοποιούν τη σχολική κοινότητα και προσφέρουν σημαντικό έργο στην τοπική κοινωνία.
   

   
  Ο Διευθυντής του σχολείου αντίστοιχα ενημέρωσε τον κ. Περιφερειάρχη για τη λειτουργία του σχολείου, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και την πρόοδο των εργασιών του νέου κτιρίου που θα στεγάσει το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρύστου .