Επίσκεψη Κώστα Μπακογιάννη και Φάνη Σπανού στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Καρύστου
  •  

     

    Την Τρίτη 29 Μαρτίου 2016 επισκέφθηκε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Καρύστου ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, κ.Κώστας Μπακογιάννης, καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης, κ.Φάνης Σπανός. Κατά την επίσκεψή τους στο σχολείο συνοδεύονταν από τον Δήμαρχο Καρύστου κ.Λευτέρη Ραβιόλο και υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας. 

    Είχαν συνάντηση με τη Διευθύντρια, κ.Σπυριδούλα Διακάκη, και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, στην οποία εκτός των ανωτέρω παραβρέθηκαν ο Σχολικός Σύμβουλος της 5ης Περιφέρειας Δ.Ε. Ν. Εύβοιας, κ.Γαβριήλ Παντιώρας, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Π.Ε. Δήμου Καρύστου, κ.Μαρία Κανέλλου-Χουντάση, και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου. 

    Στη συνάντηση εξετάσθηκαν διάφορα θέματα λειτουργίας του σχολείου και ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή. Ο Περιφερειάρχης και ο Αντιπεριφερειάρχης άκουσαν με προσοχή τα προβλήματα του σχολείου και υποσχέθηκαν ότι θα προσπαθήσουν στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων τους για την επίλυσή τους. 

    Η επίσκεψη αυτή ήταν μεγάλη τιμή για το σχολείο μας, τους ευχαριστούμε θερμά και επιθυμούμε να είναι αρωγοί στο σημαντικό έργο μας.


    Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
    ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
    ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ