«Πλεύση Ελευθερίας» το νέο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου
  •  

     
    Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής την δημιουργία του κόμματός της, το οποίο θα παρουσιαστεί την Τρίτη, 19 Απριλίου, σε ανοικτή εκδήλωση
    Σύμφωνα με την ανακοίνωση που συνοδεύει την επίσημη ίδρυση του κόμματος, η "Πλεύση Ελευθερίας" ξεκινά τον αγώνα της "για την απελευθέρωση του λαού και της πατρίδας μας από τα μνημονιακά δεσμά..."
    «Δημιουργούμε ένα κόμμα, που θέλουμε να αποτελέσει συστατικό κύτταρο ενός κινήματος κι ενός μετώπου, στο οποίο θα συναντηθούμε με κινηματικές, κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις, με τις οποίες θα μας συνδέουν κοινές αφετηρίες, αξίες και στόχοι. Δεν είμαστε κόμμα στελεχών, σύμπραξης ή ανακύκλωσης προσωπικοτήτων. Δεν είμαστε κόμμα μηχανισμών ή εσωτερικών ισορροπιών», προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.

    «Ανοίγουμε πανιά προς ένα μέλλον ελευθερίας, δημοκρατίας και δικαιοσύνης. Με διαφάνεια και σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και τις θεμελιώδεις ελευθερίες. Για τη διαγραφή του δημοσίου χρέους. Για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών και κάθε αξίωσης της χώρας. Για την δικαίωση του λαού μας και των αγώνων του, την ανάκτηση της δημοκρατικής κυριαρχίας», σημειώνει η ανακοίνωση του νέου κόμματος.