Σχολιασμός στους πανηγυρισμούς του Αντιδήμαρχου Θαν.Ζαφείρη για τον τουρισμό
 •  Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ  ΘΑΝΑΣΗΣ  ΖΑΦΕΙΡΗΣ  ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΣΤΟ 90% ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ.ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΕ ΖΑΦΕΙΡΗ  ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕ  ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΣΩΣΤΡΕΦΗ ΚΑΡΥΣΤΙΝΑ ΚΑΙ  ΕΩΣ ΝΟΤΙΟ ΕΥΒΟΙΚΑ . ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ  ΤΕΡΑΣΤΙΑ  ΑΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ  ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ  ΑΝΗΣΥΧΕΙ …ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΟΙΠΕΣ.

  ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΛΟΙΠΩΜΕΝΑ…  ΣΤΗΝ  ΠΡΑΓΜΑΤΙ  ΣΩΣΤΗ  ΚΑΤΑ ΤΟ 90% ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΣΑΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ , ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΠΟ ΔΕΝ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΚΟΠΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ  ΣΙΩΠΑΤΕ…ΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΜΕΜΩΝΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΑΠΛΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΝ, ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ  ΕΠΙΔΟΤΗΣΑΚΗΔΩΝ  ΑΜΙΣΘΩΝ …ΒΑΘΜΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΑΣ  ΝΤΗΛΕΡ ΤΩΝ  ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΑΔΩΝ… ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ  ΤΟΥ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝΩΝ τουαπο το’81.

  ΝΑ ΕΧΕΙ  ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ –ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ  ΕΥΒΟΙΑ ΖΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ  ΜΕΓΑΤΟΒΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΝΙΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΓΥΜΝΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ,ΠΥΛΩΝΕΣ ,ΥΠΟΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ… ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ.

   ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΗ  ΑΝΑΠΤΥΞΗ ,ΤΗΝ  ΧΛΩΡΙΔΑ ΤΗΝ ΠΑΝΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΘΕ ΑΓΡΟΤΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ  ΧΩΡΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ  ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ, ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΑΙΓΙΑΛΩΝ  ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ & ΤΟΥ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ  ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ  40 ΕΤΙΑΣ…ΥΠΟΥΡΓΕ  ΤΣΙΡΩΝΗ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΑΒΑΤΟ ΤΗΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ… ΑΠΟ ΝΕΟΚΟΠΟΥΣ ΚΟΥΜΠΗΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΟΥΣ- ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΥΣ… ΑΠΟΛΙΤΙΚ ΨΕΥΤΟ-ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΑΔΕΣ.

   ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΓΥΡΩΝΙΤΟΥΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ  ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ  ΧΡΟΝΙΑ,  ΔΙΑΣΥΡΩΝΤΑΣ  ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΟΙΞΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟ ’81 .ΜΑΚΡΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΤΣΑΜΠΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΔΗΘΕΝ  ΦΟΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ…  ΠΟΥ ΦΛΕΡΤΑΡΟΥΝ  ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΟΥΛΕΥΤΟ & ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ … ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ  ΜΑΧΑΡΑΓΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ…

  ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ  ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ κ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ  ΚΙΧ… ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ Τα’ΑΛΛΑ ΕΙΣΘΕ ΕΝΑΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ  ΣΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ  SΤΑND ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΜΑΣ, ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ  ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΑΣ .ΜΗΝ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΑΓΩΝΑΣ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ  ΒΛΑΧΟΜΠΑΡΟΚ  ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ.ΓΙΑΥΤΟ  ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟ ΚΡΕΙΤΩΝ ΣΙΓΑΝ  ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ…

  ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ε. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΜSc. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ  ΤΥΠΟΥ