Μήνυμα Δημάρχου Καρύστου για τις συνεχιζόμενες φωτιές.
  •  Δυστυχώς τις τελευταίες δυο ημέρες ο τόπος μας πληγώθηκε και πάλι από πυρκαγιές, οι οποίες ξέσπασαν ξαφνικά και μέσα στη νύχτα. Η καταστροφή του φυσικού μας περιβάλλοντος ήταν μεγάλη. Ευτυχώς δεν κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές. 


    Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω την Πυροσβεστική και τους εθελοντές δασοπυροσβέστες που τις τελευταίες ημέρες έχουν πραγματικά υπερβεί τον εαυτό τους! 

    Με αυτή την επιστολή επιθυμώ επίσης  να εφιστήσω την προσοχή όλων των  συμπολιτών μας.

    Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής, οι εθελοντές μας και ο Δήμος , κάνουν ότι μπορούν, με τα μέσα και τις δυνάμεις που διαθέτουν, για να προστατέψουν το περιβάλλον, τις περιουσίες και τις ανθρώπινες ζωές,είναι αναγκαία όμως και η συνδρομή όλων μας.

    Τα μέτρα πρόληψης είναι απαραίτητα και πρέπει να τηρούνται από όλους,όπως επίσης και η άμεση ενημέρωση της πυροσβεστικής σε περίπτωση που κάποιος συμπολίτης μας ή επισκέπτης  αντιληφθεί μια εστία πυρκαγιάς.

    Πόλλες φορές η μάχη με τις φλόγες είναι άνιση. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε να αντιμετωπίσουμε τον κίνδυνο αυτό. Το οφείλουμε άλλωστε στον τόπο μας, το οφείλουμε στα παιδιά μας.