Ο Αναπλ.Υπουργός Οικονομικών,Δημ.Μάρδας στα Νέα Στύρα-Επαφές με Λ.Ραβιόλο για το νησί Αιγιλεία των Στύρων (video)
  •  

    O Aναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, σήμερα,Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016 ήρθε στα Στύρα της Εύβοιας.
    Εκεί τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Καρύστου,Λευτέρης Ραβιόλος μαζί με τον Αντιδήμαρχο της ΔΕ Στυρέων,Γιάννη Γκεμίση και δημοτικούς συμβούλους.

    Ο Δημήτρης Μάρδας επισκέφθηκε το δημοτικό μέγαρο Στύρων (πρώην Δημαρχείο Στυρέων) όπου είχε ενημέρωση από την Δήμαρχο για την ευρύτερη περιοχή Στύρων,για το νησί Αιγιλεία καθώς επίσης και για τις πρόσφατες πυρκαγιές που έπληξαν την Νότια Εύβοια.

    Ο Υπουργός με την σειρά του ενημέρωσε τον Δήμαρχο και τους παρευρισκόμενους για την πρόθεση τόσο της Κυβέρνησης όσο και του ιδίου για την αξιοποίηση του νησιού Αιγιλεία και την πραγματοποίηση της σπουδαίας αυτής επένδυσης και της μετατροπής του σε Θερινό Νταβός όπως έχει χαρακτηριστεί.


    Επίσης υπήρξε και ιδιαίτερο ενδιαφέρον του Υπουργού για την ευρύτερη περιοχή των Στύρων, την αναβάθμισή της και αξιοποίηση της στον τομέα του τουρισμού.

    Παρόντες στην συνάντηση αυτή ήταν στενοί συνεργάτες του Υπουργού καθώς επίσης και οι:
    Αλέξανδρος Κάντζης: Μελετητής-εμπνευστής της Αιγιλείας.
    Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος: Επικοινωνιολόγος της ομάδας Αιγιλεία.
    Κυρία Κασσιμάτη των δημοσίων σχέσεων της ομάδας Αιγιλεία.

    Στη συνέχεια ο Υπουργός μαζί με τον Δήμαρχο και τη συνοδεία τους επισκέφθηκαν το αλιευτικό καταφύγιο Νέων Στύρων (λιμάνι των ψαράδων) και αντάλλαξαν απόψεις για την περαιτέρω αξιοποίησή του.

    Τέλος ο Υπουργός ,ο Δήμαρχος μαζί με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ήπιαν τον καφέ τους σε γνωστή καφετέρια των Νέων Στύρων.