“ΑΝΑΠΤΥΞΗ” ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ... ΜΟΝΟΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ...
 • Συμφώνως με τον ΟΗΕ : H Εθνοκάθαρση γίνεται σε δύο επίπεδα :

  1) Με την καταστροφή του εθνικού προτύπου της καταπιεσμένης ομάδας και

  2) Με την επιβολή του εθνικού προτύπου του καταπιεστή.

  Μετά την επιβολή, ο καταπιεσμένος πληθυσμός αποφασίζει αν θα παραμείνει ή θα φύγει ενώ ταυτόχρονα με την απομάκρυνση του πληθυσμού πραγματοποιείται και ο Εποικισμός από τους πληθυσμούς του καταπιεστή.

   

  ΠΡΩΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΔΟΥΛΕΙ'Α

  ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ: ΣΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 4,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ...

  Ο ελληνικός πληθυσμός προβλέπεται να υποστεί μείωση κατά 50% τα επόμενα 45 χρόνια, εάν δεν αλλάξουμε πορεία.

  Εάν δηλαδή δεν έρθει κυβέρνηση να αφήσει ανεμπόδιστη την οικονομική λειτουργία, προφανώς επιστρέφοντας στη δραχμή και στην προστασία με τα κλειστά σύνορα.

  Αλλιώς συνεχίζοντας τον οικονομικό διωγμό ειδικά προς τους νεότερους προβλέπεται το 2060 οι Έλληνες κάτοικοι αυτής της χώρας να αριθμούν κάτι λιγότερο από 5,000,000.

  Τα πενήντα αυτά χρόνια δηλαδή από το 2010 που ο αμερικάνος πράχτωρ Γιωργάκης μας έβαλε σε καθεστώς ΔΝΤ, πραγματοποιείται Εθνοκάθαρση, ή Γενοκτονία, των Ελλήνων στην Ελλάδα με την πλήρη σημασία της έννοιας... Συμπληρώσαμε 7 χρόνια ύφεσης και καταστροφής της χώρας και του Κράτους... Το σχέδιο των κατακτητών ίσως είναι να έρθει η Ανάπτυξη χωρίς εμάς…

  Ας το δούμε από κοντά :

  ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ… ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΡΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ


  Η ορθή αντίληψη του ελληνικού πληθυσμού περί του τι διαπράτεται σε βάρος μας φανερώθηκε πανηγυρικά στο Δημοψήφισμα με τα 62% ¨ΟΧΙ¨. Το προκάλεσε πέρσι ο μακιαβελικός βλάξ πορδυπουργός, ενώ το κατοχικό Σύστημα δεν μπορούσε καν να το διαχειριστεί… Μέχρι τότε απλώς παρακολουθούσαμε να διογκώνεται η Αποχή, παρά την ανοιχτή συνεργασία με την Κατοχή απ΄ολη τη Βολή...

  Στις 9 Δεκεμβρίου 1948 τα Ηνωμένα Έθνη ενέκριναν τη Σύμβαση για την Πρόληψη και την Καταστολή του Εγκλήματος της Γενοκτονίας. Ο ορισμός της έχει ως εξής:

  «Γενοκτονία δεν συνεπάγεται απαραίτητα την άμεση καταστροφή ενός έθνους, εκτός εάν πετυχαίνει με πόλεμο ή και μαζικές δολοφονίες την εξόντωση όλων των μελών ενός έθνους. Σκοπός είναι να επισημανθεί ένα συντονισμένο σχέδιο από διάφορες δράσεις που αποσκοπούν στην καταστροφή των βασικών θεμελίων της ζωής των εθνικών ομάδων, με στόχο να αφανίσει το ίδιος το Εθνος.

  Οι στόχοι ενός τέτοιου σχεδίου είναι η διάλυση των πολιτικών και κοινωνικών θεσμών, του πολιτισμού, της γλώσσας, των εθνικών αισθημάτων, της θρησκείας, της οικονομικής ύπαρξης εθνικών ομάδων καθώς και η καταστροφή της προσωπικής ασφάλειας, της ελευθερίας, της υγείας, της αξιοπρέπειας και της ζωής των ατόμων που ανήκουν σε αυτές τις στοχοποιημένες ομάδες. Η Γενοκτονία στρέφεται κατά της εθνικής ομάδας ως μία οντότητα, και οι ενέργειες που πραγματοποιούνται, στρέφονται κατά ιδιωτών, όχι με την ιδιότητά τους ως ιδιώτες, αλλά ως μέλη της εθνικής ομάδας.

  H Εθνοκάθαρση γίνεται σε δύο επίπεδα :

  • 1) Με την καταστροφή του εθνικού προτύπου της καταπιεσμένης ομάδας και
  • 2) Με την επιβολή του εθνικού προτύπου του καταπιεστή.

  Μετά την επιβολή, ο καταπιεσμένος πληθυσμός αποφασίζει αν θα παραμείνει ή θα φύγει ενώ ταυτόχρονα με την απομάκρυνση του πληθυσμού πραγματοποιείται και ο Εποικισμός από τους πληθυσμούς του καταπιεστή».

  Σύμφωνα με την Απόφαση 260-ΙΙΙ-Α της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ την 9η Δεκεμβρίου 1948 – τέθηκε σε ισχύ την 12η Ιανουαρίου 1951 – Σύμβαση του ΟΗΕ για την Πρόληψη και την Καταστολή του Εγκλήματος της Γενοκτονίας και οι ευθύνες του θύτη:

  «Τα συμβαλλόμενα μέρη επιβεβαιούν ότι η Γενοκτονία, συντελουμένη είτε εν καιρώ ειρήνης είτε εν καιρώ πολέμου, τυγχάνει έγκλημα Διεθνούς Δικαίου και αναλαμβάνουν την υποχρέωσιν να προλαμβάνουν και να τιμωρούν τούτο». (Άρθρο 1)

  «Γενοκτονία σημαίνει οποιαδήποτε από τις ακόλουθες πράξεις οι οποίες διαπράττονται με την πρόθεση καταστροφής, εν όλω ή εν μέρει, μίας εθνικής, εθνοτικής, φυλετικής ή θρησκευτικής ομάδας ως τέτοιας

  • α) ανθρωποκτονία μελών της ομάδας,
  • β) πρόκληση βαρειάς σωματικής ή διανοητικής βλάβης σε μέλη της ομάδας
  • γ) με πρόθεση επιβολή επί της ομάδας συνθηκών ζωής υπολογισμένων να επιφέρουν τη φυσική καταστροφή της εν όλω ή εν μέρει,
  • δ) επιβολή μέτρων που σκοπεύουν στην παρεμπόδιση των γεννήσεων εντός της εθνικής ομάδας
  • ε) δια της βίας μεταφορά παιδιών της ομάδας σε άλλη ομάδα». (Άρθρο 2).

  «Οι παρακάτω αξιόποινες πράξεις τιμωρούνται: α) Γενοκτονία, β) συνωμοσία προς διάπραξη Γενοκτονίας, γ) άμεσα ή έμμεσα η υποκίνηση διάπραξης Γενοκτονίας, δ) απόπειρα διάπραξης Γενοκτονίας, ε) συμμετοχή σε Γενοκτονία».( Άρθρο 3).

  ΠΩΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ


  Αφού το μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη και ο τσολιάς ειδικά αποτελούν στόχο ****για τα “μαλακισμένα” Σφύριζα επιδοτούμενους αριστερούς και “αναρχικούς” γιατί να μη φυλάσεται με επιμέλεια ; 
  Πόσο ήρωες πρέπει να είναι οι εύζωνες που κάνουν βάρδια ακίνητοι στη σκοπιά και γιατί να προσφέρεται για “έξυπνες” φωτογραφίες και συμβολικό χλευασμό των Ελλήνων ;

  «Τιμωρούνται τα άτομα που συνωμοτούν και πράττουν τα προαναφερόμενα στο άρθρο 3, ανεξαιρέτως αν έδρασαν με συνταγματικότητα, με δημόσια εντολή ή ατομικά». (Άρθρο 4).

  «Τα άτομα που διέπραξαν Γενοκτονία ή μια οποιαδήποτε από τις άλλες πράξεις που απαριθμούνται στο άρθρο 3, θα τιμωρούνται ανεξάρτητα αν είναι μέλη κυβέρνησης, κρατικοί λειτουργοί ή ιδιώτες». (Άρθρο 5).

  «Τα άτομα που ευθύνονται για πράξη Γενοκτονίας ή άλλη πράξη όπως αναφέρεται στο 3ο άρθρο, πρέπει να δικαστούν στη χώρα που έχει διαπραχθεί το αδίκημα ή σε κάποιο διεθνές ποινικό Δικαστήριο που θα γίνει αποδεκτό από τους συμβαλλόμενους…». (Άρθρο 6).

  Σύμφωνα με τη Σύμβαση η Γενοκτονία αφορά ένα έγκλημα που αποβλέπει στη συστηματική, με βίαια ως επί το πλείστον μέσα, επιδιωκόμενη εξόντωση ολόκληρης φυλής ή τμήματος αυτής σε ορισμένο τόπο και πρόκειται για ένα πρωτογενές έγκλημα, το οποίο δεν έχει συνάρτηση με πολεμικές συγκρούσεις. Είναι η καταστροφή ενός έθνους ή μιας εθνικής ομάδας, ένα συντονισμένο σχέδιο διαφόρων ενεργειών που τείνουν να καταστρέψουν τα ουσιαστικά θεμέλια της ζωής των εθνικών ομάδων, με στόχο να εξοντωθούν αυτές οι ομάδες.

  Η Γενοκτονία αποτελεί το πιο βαρύ έγκλημα, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, για το οποίο μάλιστα δεν υπάρχει παραγραφή. Αυτός ο οποίος διαπράττει τη Γενοκτονία δεν εξοντώνει μια ομάδα για κάτι που έκανε, αλλά για κάτι που είναι.

  Σύμφωνα με στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, το 2012, για πρώτη φορά μετά το 1941, είχαμε δέκα έξι χιλιάδες περισσότερους θανάτους από γεννήσεις στην Ελλάδα.. Εκτοτε η τάση αυτή παρουσιάζει αυξητικό χαρακτήρα όπως καταγράφεται ακόμα και από την κατοχική ΕΛΣΤΑΤ του Ατιμώρητου Γεωργίου…

  Η φυσική μεταβολή του πληθυσμού (δηλαδή η μεταβολή που οφείλεται μόνον στη διαφορά γεννήσεων και θανάτων χωρίς συνυπολογισμό της μετανάστευσης) για πρώτη φορά τότες παρουσίασε αρνητική εξέλιξη, με φυσική μείωση του πληθυσμού κατά 16.299 άτομα.

  Σύμφωνα με τον επίκουρο καθηγητή Θεσσαλίας, Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Ιατρικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Γιώργου Ραχιώτη, το γεγονός μπορεί να αποδοθεί στις σημαντικές κοινωνικές και οικονομικές μεταβολές των τελευταίων ετών.

  Ο καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, επεσήμανε ότι θα απαιτούνταν μακροχρόνιες μελέτες για να αποδείξουν πόσο επηρεάζουν τα επιβαλλόμενα μέτρα λιτότητας τα δημογραφικά δεδομένα, ωστόσο όλες οι ενδείξεις προκαλούν άμεση συσχέτιση.

  Στη μελέτη του Αγγ. Χατζάκη, καθηγητή Επιδημιολογίας στην Αθήνα, διαπιστώνεται εκτίναξη των κρουσμάτων AIDS μεταξύ των χρηστών ουσιών ενδοφλεβίως, στη σύγκριση προ και μετά κρίσης. Και δεν είναι μόνον αυτό, σήμερα μιλάμε πλέον για φυματιώσεις, αλλά και για Ελονοσία με 2 νέα κρούσματα την ημέρα έλεγαν χτες...

  Σήμερα το TFR (Total Fertility Rate, Συνολικό Ποσοστό Γονιμότητας) στην Ελλάδα βρίσκεται στο 1,33, αλλά για τους Έλληνες της απογραφής του 2001, υπολογίζεται πως είναι στο 1, ίσως και πιο κάτω! Γνωρίζοντας την σύνθεση του πληθυσμού ανά πενταετείς ηλικιακές ομάδες, ξέρουμε το μέσο όρο της ηλικίας τεκνοποίησης που είναι τα 29 έτη, το προσδόκιμο επιβίωσης, το δείκτη γεννητικότητας.

  Τι συμβαίνει στους πληθυσμούς με TFR κοντά στο 1;

  Η Κατίνκα Μπάρις του «Κέντρου για την Ευρωπαϊκή Μεταρρύθμιση» (CER) γράφει πως με δείκτη γεννητικότητας «κοντύτερα στο 1… κάθε γενιά θα φθάνει το 60% της προηγούμενης» ενώ σε άρθρο του ο Ράσελ Σόρτο των Νιου Γιορκ Τάιμς γράφει πως «για τους δημογράφους ο αριθμός αυτός(TRF κάτω του 1,3) έχει πολύ συγκεκριμένες επιπτώσεις: “Σημαίνει πως ο πληθυσμός μιας χώρας θα μειωθεί κατά 50% μέσα σε 45 χρόνια προκαλώντας ανεπανόρθωτη εξόντωση του πληθυσμού“.

  Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ό,τι χωρίς Κάθαρση με παραδειγματική τιμωρία των οιονεί Ατιμώρητων πολιτικών κλπ που γενοκτονούν τον λαό, για λογαριασμό ξένων συμφερόντων, δεν πρόκειται να επιστρέψει η εμπιστοσύνη που απαιτείται για να λειτουργήσει η Οικονομία...

  Το παλιό μοντέλο της οικονομικής, αλλά και γενικότερης ανομίας και του ληστοσυμμοριτισμού από την πλευρά της Ολιγαρχίας δεν μπορεί να λειτουργήσει με τον ελληνικό πληθυσμό, οποίος δείχνει πως έλαβε τα απαραίτητα μαθήματα και ''φυλάγεται''…

   

  Μόνο κουτός δραστηριοποιείται σε περιβάλλον με πολλούς “κόφτες”. Εκτός αν ανήκει στην Αληταρχία των 7 ομίλων και κάνει τις περίφημες “αρπαχτές”..

  Θα πρέπει να μπουν σταθεροί κανονες με νόμους που δεν θα αλλάζουν κάθε 3 και λίγο και να κατοχυρωθούν θεσμικά, όπως σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Γι αυτό απαιτείται Κάθαρση και διώξεις στη διαστροφική Διαφθορά της Εξουσίας αρχής γενομένης από το κατασταλτικό σύστημα που επιτρέπει να συμβαίνουν τα πάντα γιατι βρωμάει και όζει...

   

   

  Αυτό ειναι το μήνυμα από την άτυπη στάση πληρωμών, αλλά και από τη φοβισμένη στάση, τις προφυλάξεις, αλλά και από την μετανάστευση μισού εκατομμύριου από τους πλέον ικανούς και καταρτισμένους συμπολίτες μας. Το πιό πιθανό είναι η Ανάπτυξη να περιμένει τη δραστηριοποίηση του νέου πληθυσμού των εποίκων προσφυγομεταναστών που φέρνουν με τα ανοιχτά σύνορα ...

  Τέλος, η αντίληψη του ελληνικού πληθυσμού περί του τι διαπράτεται σε βάρος μας φανερώθηκε πανηγυρικά στο Δημοψήφισμα με τα 62% ¨ΟΧΙ¨, Το προκάλεσε ο μακιαβελικός βλάξ πορδυπουργός, ενώ το κατοχικό Σύστημα δεν μπορούσε να το διαχειριστεί ... Βεβαίως, το γεγονός καταγράφηκε πολιτικά και αναμένεται να έχει ειδικό βάρος για τους πολιτικούς και τους “δημοσιογράφουςπροδότες της Ελλάδας στα όποια δικαστήρια…

  ΥΓ.:

  ****η φωτό θά 'ταν άνευ σημασίας παντελώς, μια παιδιάστικη πλακίτσα, αν δεν είχαμε το πούστικο πραχτωριλίκι που καίει τα σπίτια μας...

  ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΠΩΣ ΜΑΣ ΧΑΝΤΑΚΩΣΑΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΟΙ ΕΥΡΩΤΡΑΠΕΖΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ… ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΗΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ / ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΛΗΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΜΕ ΜΗΖΕΝΣ, ΟΠΛΑ ΚΛΠ.. ΜΑΤΑΙΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΕΥΡΩΠΗ” ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ

  Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΓΚΟΛΝΜΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ… ΤΩΡΑ, ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΨΟΦΑΜΕ.. ΕΞΑΛΛΟΥ, ΟΣΟΙ ΤΑ ”ΦΑΓΑΝ ΜΑΖΙ” ΤΟΥΣ, ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΑΥΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟΙ/ΕΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΤΗΤΑ...

  ΤΟΥΣ ΒΑΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΑΠ’ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ..

  ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΡΦΕΤΟΥ ΠΟΥ ΑΓΓΛΟΠΟΥΣΤΕΨΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΟΥΛΕΙΑ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ.. ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΕ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΥΣ;; ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΗΠΩΣ ; ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ “ΑΝΑΠΤΥΞΗ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΕΣ ΗΤΑΝ... ΚΑΜΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΗ ΡΕΜΟΥΛΑ...

  Η ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΝΑΓΛΥΦΑ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ “ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ” ΤΩΝ “ΠΑΙΔΙΩΝ” ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΣΥΡΦΕΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑ, ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΧΤΩΡΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ... ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΗΣΗ ΤΟΥ…